Cauta

Blonda colonel SIE, Regina Frontierei!

”Colonel SIE! Aceasta este legendarea pe care se bazează Ștefania Gabriella Ferencz în cadrul operațiunii de preluare a butoanelor operative ale ministrului Lucian Bode. Cel care, după ce toată viața lui a condus ca lider sindical doar două duzini de muncitori, se dovedește deja prea mic pentru o caschetă politică atât de mare precum cea a Internelor”. Astfel începeam dezvăluirea din 18 mai, anul trecut…

Ștefania Gabriella Ferencz conduce MAI nu Lucian Bode

lucian bodeAtunci când avertizam asupra ambițiilor personale nemăsurate ale ”blondei colonel SIE” de a deveni noua ”doamnă de fier” a Ministerului Afacerilor Interne. Un minister la conducerea căruia sindicalistul Lucian Bode a fost numit doar formal. Pentru că, încă din primăvara anului trecut, adevărata conducătoare a MAI era tot Ștefania Gabriella Ferencz. Cea care, dincolo de povestirile ”de autobază” ale SPP-iștilor de pe vremea premierului Boc, a reușit să se impună drept noua Carmen Dan a Internelor. Și așa după cum ”băgam mâna în foc” în luna mai a anului trecut, Ștefania Gabriella Ferencz nu va rămâne detașată secretar general al MAI doar până la ”termenul limită” dat de Florin Cîțu, cel de 18 iulie 2021. Și uite că s-a schimbat premierul, s-a schimbat și guvernarea, dar prezența altfel cât se poate de grațioasă a Ștefaniei Gabriella Ferencz pe holurile Ministerului de Interne rămâne aceeași. Ca și influența cvasitotală exercitată de blonda SIE asupra obedientului executant sălăjean Lucian Bode.

Umbra lui Boc

Ce este drept, cariera fragilei blonde a explodat sub ochii feciorelnici ai lui Emil Boc. Oficial, între 2001 și 2004 aceasta fiind Director de Cabinet al deputatului Emil Boc. Și, neoficial, femeia care deschidea orice ușă la ”Emi”… De altfel, fostul premier a și recuperat-o atunci când s-a întors la Cluj, între 2004 și 2009, Ștefania Gabriella Ferencz fiind director general al Direcției Patrimoniului Municipiului și Evidența Proprietății din cadrul Primăriei Municipiului Cluj – Napoca. Bașca Director de Cabinet al primarului Boc! A urmat perioada de glorie dintre 2009 și 2012, atunci când a fost Secretar de Stat, Director de Cabinet al Primului Ministru/ Aparatul Propriu de Lucru al Primului Ministru/Cancelaria Primului Ministru Emil Boc.

Blonda de la SIE a crescut sub ochii lui Boc

Între februarie și mai 2012 ajungând chiar Secretar General Adjunct al Guvernului României. Este recuperată tot de protectorul Emil Boc în 2014, devenind Director General al primăriei Cluj – Napoca până în 2019. Atunci cînd este propulsată direct Secretar General la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor. De unde se transferă cu Lucian Bode la Ministerul Afacerilor Interne, tot ca secretar general.

Soțul lui Ștefi

Iar mâna de gospodină a Ștefaniei s-a văzut imediat după ce ”blonda colonel SIE” a transformat Ministerul Afacerilor Interne într-un fel de propria sa bucătărie. Și astfel l-a instalat pe concubinul și tatăl copilului său la comanda Direcției Generale Anticorupție.

Comisarul șef Ivașcu soțul Ștefaniei împuternicit șeful Poliției de Frontieră

Numai că dezvălurile ”NAȚIONAL” au stricat atunci palnurile Ștefaniei, care a trebuit să se retragă din operațiunea strategică de impunere a adjunctului Ivașcu direct numărul unu la DGA! Numai că, sperând că apele s-au mai liniștit, iată că acum ambițioasa ”Ștef” tot și-a văzut visul cu ochii! Și l-a pus pe Bode să îi numească partenerul de viață în fruntea unei alte structuri cheie din cadrul MAI. Și iată cum noul șef al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, împuternicit pentru o perioadă de 6 luni este chiar soțul secretarului general al MAI, comisarul șef Victor Ștefan Ivașcu! Bineînțeles, fără organizarea vreunui concurs, pentru ca nu cumva să aibă emoții ”Iubițelul” blondei de la SIE!

Ultimele stiri

  • Țările UE „Big Bang” riscă să-și piardă avantajul competitiv
  • Cap compas Riad. Petrobogăția atrage giganții bancari
  • Vehiculele Green Deal nu sunt pentru muritorii de rând. Prețurile cresc, în loc să scadă
  • Accident rutier cumplit, în Joia Mare. Doi oameni au murit, în Argeș
  • Elefantul lui Buddha ar putea strivi în curând Dragonul lui Confucius
  • Pică transferul lui Coman?! Arabii n-au mai venit la București
  • Dolarul puternic, marea amenințare pentru dușmanii Americii
  • Bursa este pe moarte!
  • Marea Baltică, lac NATO… dar controlat din Kaliningrad (!?)
  • Aveți grijă pe cine primiți în casă de Paște!
  • Exit mobile version