Cauta

”Atârnătorul” Zuckerman își caută job la stat!

S-a întors la locul faptei! Și asta după ce la începutul anului trecut titram astfel ”lovitura” din 11 ianuarie: ”Se șterg urmele! Atârnătorul Zuckerman a fost deja extras din România! Umilitoarea retragere a acestuia de la postul diplomatic din București fiind anunțată în exclusivitate de ”NAȚIONAL”, cu câteva zile înainte de ”surprinzătoarea” decizie a fostului președinte american Donald Trump.

Zuckerman vrea la NUCLEARELECTRICA dar nu poate

Și cu toate că fostul ambasador părea să se fi întors cu ”coada diplomatică între picioare” peste Ocean, am avertizat în repetate rânduri cu privire la presiunile exercitate pentru ca și acesta să fie ”blagoslovit” cu o funcție bine plătită la una dintre companiile statului român…

Disperat după NUCLEARELECTRICA

Mai ales că acestuia se pare că i se și promisese la un moment dat că va fi angajat, pe bani mulți, la NUCLEARELECTRICA. Numai că Zuckerman tot întreabă, ”partea română” tot amână, așa că pe fostul ambasador l-au luat nervii și a declanșat un atac total! Pe lângă părerile personale despre cum ar trebui să atace avioanele NATO pe cele rusești, Adrian Zuckerman urechează și statul român de ce ”nu se dezvoltă țara noastră”. Pentru că exact așa spune ”atârnătorul” Zuckerman, după ce a nu a primit postul mult râvnit de la ”cloaca securistă” de la NUCLEARELECTRICA! Și anume că România nu se dezvoltă din cauza companiilor de stat! Exact la una dintre acestea visând însă și el să activeze! Și atunci, cine să mai aplece urechea la tirada publică a lui Zuckerman? Cel care tună și fulgeră că ”România are cel mai mare număr de companii controlate de stat și Guvernul ar trebui să privatizeze aceste companii, astfel încât România să fie capabilă să se dezvolte”!

Păi și atunci, dacă tot este atât de priceput în ale economiei fostul ambasador rămas încă șomer la atâta vreme de la retragerea de la post, de ce nu l-o angaja consultant una dintre marile companii americane care își desfășoară activitatea în România?

Ultimele stiri

  • Mișcare suprinzătoare la Kremlin. Putin l-a exclus pe Şoigu din noul guvern/Cine preia șefia Ministerului Apărării
  • Ciolacu, ironic la adresa lui Geoană: Am crezut că domnul Geoană se ocupă cu războaiele, nu cu lansări de cărţi
  • Horoscop 13 mai 2024 – Mentalitatea voastră puternică duce adesea la propriul punct de vedere
  • Alege ce citești
  • Campania electorală, între isterie și profesionalism
  • Au votat Legea offshore pentru eoliene și acum cer protecția ecosistemului marin
  • Prețul petrolului, la cheremul bancherilor centrali?
  • Libertatea de exprimare, noua afacere a lui Elon Musk?
  • Românii, obligați de UE să ia credite ipotecare pentru reabilitarea energetică a locuințelor
  • FCSB a luat titlul, performanța mai așteaptă
  • Exit mobile version