Cauta

Ambasadorul SUA confirmă ”Național” în scandalul ”SRI-Grindeanu”!

La doar câteva ore după ce anunțam în exclusivitate decizia absolut șocantă a lui Eduard Hellvig de a declina invitația venită de la Washington pentru a da explicații cu privire la scandalul ”Grindeanu – Huawei – 5G”, iată că ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România a avut o ieșire publică fără precedent. Este vorba de o declarație care întărește pe deplin existența unui adevărat moment de cotitură în care se află relațiile strategice româno-americane! ”Avertismentul” lui Adrian Zuckerman arătând cât de gravă este îngrijorarea existentă la Departamentul de Stat cu privire la posibilul ”joc dublu” dus de la București cu privire la implementarea rețelei 5G în România. Culmea, foarte posibil de către o companie acuzată public de Casa Albă ca făcând spionaj militar pentru China în dauna statelor membre NATO!

Adrian Zuckerman, ultimul avertisment

Îngrijorarea care privește de asemenea și ”pasivitatea” Serviciului Român de Informații care, în ciuda angajamentelor ferme luate de Guvernul României și girate personal de către președintele Klaus Iohannis se face că nu observă că președintele ANCOM, Sorin Grindeau refuză pur și simplu să scoată compania chineză HUAWEI de pe ”lista scurtă” a competitorilor. Și asta în ciuda acordului-cadru semnat la Washington de Guvernul României!

Hellvig și Grindeanu terbuie să dea explicații

Ultimul avertisment al lui Zuckerman!

Așa după cum dezvăluiam, decizia directorului SRI de a trimite un ”no name” ca ”junele” Bizadea să dea la Washington explicațiile informative cu privire la cazul ”Grindeanu –Huawei -5G” pare să fi fost picătura care a umplut paharul Departamentului de Stat. Dar mai ales pe cel al influentelor agenții guvernamentale americane, care s-au dumirit astfel pe deplin de ”seriozitatea” partenerilor români cu privire la o problemă care prezintă prioritatea asumată public de către Administrația Trump. Drept urmare, ambasadorul Zuckerman, omul de care se leagă toate speranțele cu privire la resetarea relațiilor româno-americane a transmis un ”ultim avertisment” celor pe care i-a numit încă ”prietenii români”. Cu referire strictă la liderii politici și mai ales șefii serviciilor secrete românești, care trebuie să înțeleagă că nu mai este loc de ”glumițe” de genul celei făcută de Eduard Hellvig și care deja a inflamat și mai mult spiritele la Washington. Iar pentru a nu fi loc de nicio umbră de îndoială cu privire la poziția oficială a Statelor Unite ale Americii, luată prin chiar vocea ambasadorului la București, prezentăm integral declarația publică a lui Adrian Zuckerman pe acest subiect. Una făcută la doar câteva ore după dezvăluirea noastră.

”Nu puteți încredința HUAWEI securitatea națională”!

SUA ne somează să nu predăm HUAWEI securitatea noastră națională!

”Din păcate, prădătorii și actorii negativi încă pândesc în aceste vremuri de vulnerabilitate. Rusia și China au încercat să folosească această oportunitate pentru a răspândi minciuni despre Statele Unite ale Americii, România, COVID-19 și comportamentul propriilor guverne. Faptul că Partidul Comunist Chinez s-ar folosi de moartea a mii de europeni pentru a înmâna măști de marcă HUAWEI deghizate în donații umanitare este inadmisibil. I-am avertizat pe prietenii mei români și înainte, și o voi face și acum : aceasta este o companie căruia nu i se poate încredința securitatea dumneavoastră națională și care vă va pune în pericol libertatea”! ”Understand” Hellvig? ”Understand” Grindeanu?”Understand” Ponta?

 

Ultimele stiri

  • Accident în Capitală. Au fost implicate un autobuz și un autoturism/Mai mulți călători, la spital
  • Protest spontan la Registrul Comerțului București. Activitatea cu publicul, suspendată/Ce solicitări au salariații
  • Firea, candidatul PSD la Primărie, a anunțat proiectele pentru Capitală
  • Scandal de proporții în Dâmboviţa! Persoane rănite, în urma unui conflict/Poliţiştii au tras focuri de avertisment
  • Piedone, ironii la adresa lui Ciolacu: „Văd c-ai mai albit în ultima lună! Stresat? Ești bine?”
  • Are sau nu șanse Iohannis să devină secretar general al NATO? Băsescu, opinie tranșantă – VIDEO
  • Comunicat de presă DACOREX COM SRL
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Poza Zilei
  • Horoscop 29 aprilie 2024 – Trebuie să fiţi diplomaţi
  • Exit mobile version