Cauta

Alertă MAI! Capitala, închisă de pe 15 martie!

ULTIMA ORĂ. Șefi de structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne ar fi fost informați, în mod neoficial, să se pregătească pentru a refuza ”pierderi de personal” cauzate de concedii, după data de 15 martie! Atunci când se pare că se ia în calcul cel mai negru scenariu posibil, cel al intrării Bucureștiului într-un nou ”Lockdown”.

Cresc cazurile de COVID Capitala ar putea fi din nou închisă

Și când, drept urmare, va fi din nou nevoie de efective sporite ale structurilor Ministerului Afacerilor Interne pe străzile Capitalei. Subliniem că nu este vorba de o decizie concretă, numai că iată că autoritățile se pregătesc de o asemenea strategie. Una pe care nimeni nu și-o dorește. Dar care nu are cum să nu fie luată în calcul, cel mai probabil chiar în urma unor proiecții ale specialiștilor epidemiologi.

Înainte de al treilea val

După cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, prin ”închiderea” Capitalei, începând cu data de 15 martie s-ar intenționa prevenirea sau barem diminuarea unui al treilea val al pandemiei. Autoritățile încercând astfel să găsească o soluție care să poată fi aplicată cât încă suntem ”între cocoașe”, vorba lui Nelu Tătaru. Iar dacă se va ajunge la această situație, atunci se speră ca, în cel mai optimist scenariu cu putință, măsura să nu fie luată decât pentru 30 de zile. Și astfel Capitala să fie ”eliberată” înainte de Sărbătorile Pascale. Autoritățile fiind conștiente că o nouă Noapte de Înviere  petrecut în case de bucureșteni va tulbura și mai mult apele nemulțumirii populației. Însă nu doar de nemulțumirea locuitorilor Capitalei se tem cel mai mult artizanii acestei strategii. Ci mai ales de cea a polițiștilor. Mai ales dacă o astfel de decizie care va implica păstrarea ”cărnii de tun” din MAI pe străzi vine în contextul în care sindicaliștii MAI sunt oricum deja ”fierți” pe măsurile de austeritate luate de către actualii guvernanți.

Ultimele stiri

  • Primele imagini cu ”Poarta Eroilor” iluminată. Construcția e ridicată în intersecția Eroii Revoluției din Sectorul 4 al Capitalei
  • Alege ce citești
  • Ciolacu, în campanie. Pentru Cotroceni!
  • Alexandru cel Mare smulge întregul Taiwan din ghearele comuniștilor
  • Macron și-a adus „gaullismul” în biroul prezidențial!
  • Publicitate de miliarde: Big Tech își revine după zilele întunecate din 2022
  • Băncile centrale, forțate să amâne reducerile ratelor dobânzilor? Cine sucește politica monetară
  • Se alege praful de democrația Occidentului!
  • Cum învrăjbește banul. Noul război de clasă socială: decalajul de bogăție între mileniali
  • Ministerul Energiei își trimite angajații la cursuri, ca să învețe lucruri elementare
  • Exit mobile version