Cauta

Semnalul dat în privința campaniei de vaccinare. Cîțu: ”Fiecare român, care încă nu s-a vaccinat, ar trebui să se gândească…” – VIDEO

Semnalul dat în privința campaniei de vaccinare. Cîțu: ”Fiecare român, care încă nu s-a vaccinat, ar trebui să se gândească...” - VIDEO

Pe măsură ce se așteaptă a fi anunțate noi măsuri de relaxare a restricțiilor luate în vederea limitării răspândirii noului coronavirus, aplicabile de la 1 iunie, s-a aflat ce pas mai fac autoritățile în privința campaniei de vaccinare împotriva COVID-19. Și cum anume vor să încerce să îi convingă pe românii care încă nu au fost vaccinți antiCOVID să facă acest pas.

Concret, de la Palatul Victoria, premierul Cîțu a anunțat, joi, 27 mai, că se lansează ”o nouă campanie de comunicare pentru vaccinare”. S-a aflat că vor fi 11 spoturi ce vor fi difuzate la TV, radio și mediul online, în lunile următoare.

Florin Cîțu a adus în discuție faptul că se intenționează a fi o campanie bazată pe latura emoțională. ”Am știut din primele zile ale campaniei de vaccinare (…) că o să vină și acest moment, (…) în care va trebui să facem mai mult pentru a convinge populația că trebuie să se vaccineze, că este singura soluție de a scăpa de pandemie. (…) Așa că astăzi (…) pornim o campanie de vaccinare nouă, cu o abordare personală, cu o abordare bazată pe emoție. (…) Vaccinarea nu înseamnă doar statistici și cifre.

Vaccinarea este un bun comun al tuturor, de care avem nevoie pentru revenirea la normalitate”, a fost auzit spunând șeful Guvernului.

Cîțu: Acum avem vaccin și nu mai avem nicio scuză

De asemenea, Florin Cîțu a adus în discuție – cu trimitere la românii care încă nu s-au vaccinat antiCOVID – la perioada concediilor, dar și la ceea ce mulți numesc ”normalitatea” de dinaintea pandemiei COVID. Și la soluția pe care, a subliniat premierul, o reprezintă vaccinarea.

”Fiecare român, care încă nu s-a vaccinat, ar trebui să se gândească la ce îi lipsește, la cum i se va schimba viața dacă s-ar vaccina. De ce vă este dor, astfel încât să aveți viața dinainte de pandemie. (…) Acum avem vaccin și nu mai avem nicio scuză să nu putem să avansăm în această campanie. (…) Vreți să vă vedeți părinții mai des, să mergeți în concediu, dar aveți temeri – soluția este să vă vaccinați. E cel mai sigur mod de a avea un concediu reușit. Fiecare român trebuie să se gândească la ce îi lipsește – nevaccinat – și, bineînțeles, la cum i se schimbă viața dacă se va vaccina. Şi este simplu. Eu zic că toți vrem să ne întoarcem la normalitate”, a mai spus premierul.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • S.O.S la poarta AUR! Simion, scos din joc!
  • Baricada de la Inter reintră în actualitate ceva de speriat
  • Guvernul, făcut praf de economiști. Inflația va crește
  • Soarta criptomonedelor, la cheremul Americii?
  • Ministerul Energiei face jocul americanilor și îngroapă în datorii Nuclearelectrica
  • „Poarta Eroilor”, construită pentru valorificarea și promovarea patrimoniului cultural
  • Marea durere: criza costului vieții
  • Doamna Ursula s-a trezit la realitate: nu vrea să se alăture SUA într-un război comercial cu China
  • Noi reguli pentru fermierii români. Să nu mai producă dacă nu au cui să vândă
  • Exit mobile version