AcasăȘTIRI EXTERNEVaccinarea, condiție la angajare. Compania aeriană înăspreşte tonul faţă de viitorii piloți

Vaccinarea, condiție la angajare. Compania aeriană înăspreşte tonul faţă de viitorii piloți

avionVaccinarea, condiție la angajare. Compania aeriană înăspreşte tonul faţă de viitorii piloți

Fără vaccin, fără loc de muncă. Este condiția pe care o companie aeriană o introduce în cazul noilor angajați. Compania aeriană Delta Air Lines devine una dintre primele companii importante care impune o astfel de obligaţie.

Astfel, orice persoană care dorește să se angajeze în perioada următoare trebuie să fie vaccinată înainte de a se alătura companiei, potrivit directorului general Delta Air Lines Ed Bastian, potrivit CNN.

Ed Bastian a precizat că Delta Air Lines nu va introduce obligaţia vaccinării şi pentru actualii angajaţi. Cu toate acestea, directorul general a spus că actualii angajaţi care nu sunt vaccinaţi ar putea să nu lucreze pe zborurile internaţionale, având în vedere cerinţele impuse de alte state cu privire la persoanele care pot intra pe teritoriul lor.

„Ştim că vaccinurile sunt cel mai bun instrument pe care îl avem pentru a ne proteja şi a pune capăt pandemiei”, a informat compania aeriană Delta într-un comunicat de presă publicat vineri. În acest comunicat obligativitatea vaccinării pentru noii angajaţi este descrisă drept un element important „pe măsură ce afacerile noastre îşi revin iar cererea pentru călătorii cu avionul continuă să crească”,

Prima companie aeriană din lume care și-a vaccinat toți angajații

Compania aeriană El Al din Israel este prima companie aeriană din lume care și-a vaccinat toți angajații, incluzând aici piloții, echipajele de zbor, agenții de securitate și agenții de la sol.

Angajații El Al au fost vaccinați cu vaccinul COVID-19 produs de Pfizer BioNTech, Israel fiin țara care a achiziționat o mare cantitate de vaccinuri de la această companie pentru a-și vaccina întreaga populație eligibilă.

Și compania Arkia Israel Airlines a anunțat, la rândul ei, că și-a vaccinat majoritatea angajaților.

author avatar
Andreea Vlad
212 afisari

4 COMENTARII

  1. Vreau sa cunosc si eu pilotul cretin care s-a vaccinat ca sa lucreze la aceasta companie de rahat atata timp cat companiile aeriene ar angaja si camile numai sa aiba brevet de pilot.

  2. Bineinteles ca papusarii sunt nebuni; numai niste nebuni pot scoate din adancurile mintii lor tulburi astfel de scenarii. Dar nici cu executantii nu mi-e rusine; ei sunt mult mai tampiti. In cazul scenetei numita „pandemia” actorii se intrec in tampenie.

  3. Ce trebuie sa se stie este faptul urmator: daca angajatorul conditioneaza angajarea sau mentinerea in serviciu de vaccinare atunci, efectele adverse ale vaccinului vor fi considerate accidente de munca iar angajatorul va plati !!!!! Aveti grija ca vaccinarea obligatorie sa fie trecuta in contract, pentru o mai lejera incriminare !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger