AcasăCORONAVIRUSSe dă startul la vaccinarea copiilor: Cei cu vârsta între 5 și...

Se dă startul la vaccinarea copiilor: Cei cu vârsta între 5 și 11 ani, gata de imunizare

Autorităţile din Statele Unite sunt gata să deschidă campania de vaccinare împotriva Covid 19 pentru copiii cu vârste între 5 şi 11 ani. Specialiștii susțin că serul este special creat pentru a-i proteja pe cei mici.

Părinții din SUA se arată foarte reticenți când vine vorba de vaccinarea antoi-Covid la copiii cu vârstă sub 11 ani, doar unul din patru părinți ar fi de acord cu vaccinarea micuților.

Părinții sunt sceptici în ce privește administrarea vaccinului

Un sondaj realizat în Statele Unite arată că doar un sfert dintre părinţii cu copii cu vârste între 5 şi 11 ani vor să-şi vaccineze copii împotriva Covid. Experţii sunt de părere că teama părinţilor este cauzată de lipsa de informare şi le recomandă acestora să se consulte cu medicii.

Până în prezent, virusul Sars-CoV-2 a ucis peste 700 de copii în SUA. De aceea, specialiștii încearcă să convingă părinții de beneficiile vaccinării micuților. Aceștia spun că, în cazul celor mici, dozele au o concentrație mult mai mică față de serul pentru adulți.

Administrarea vaccinului ar putea începe chiar din această săptămână

“Vaccinurile nu sunt administrate în funcţie de greutate, ca în cazul altor medicamente. Vaccinurile se bazează pe stadiul de dezvoltare sau pe vârsta sistemului imunitar la o persoană mai tânără. De aceea, vedem aceste diferențe între grupele de vârste”, explică dr. Chris Pernell, specialist sănătate publică.

Membrii Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din Statele Unite se întrunesc, marți, pentru a stabili ultimele detalii cu privire la vaccinarea copiilor sub 11 ani. Administrarea serurilor ar putea începe chiar din această săptămână.

 

author avatar
Alina Costache
151 afisari

2 COMENTARII

  1. Copiii, ” gata de imunizare „, fă, nenorocito? Cine a stabilit si cu ce drept a stabilit că ei sunt ” gata de imunizare „? Tu si aia la prohabul carora stai cu fălcile încleştate? Si care ” imunizare „, nenorocito si nenorocitilor? Băăă, vine ea, judecata de la Nürnberg!

    • Nu te mai agita, alina costache nu are constiinta, vorbesti cu peretii. Articolul in primul rand trenuia sa sune: Nenorocire, incepe vaccinarea celor ce nu au probleme cu covidul (divedit stiintific) in SUA. articolul suma ca si cand ar incepe la noi. A fost intentionat omis faptul ca e vorba de SUA pentru a ramane in subliminalul romanului ca e ceva normal pentru Romanica noastra. Unde ai auzit tu fa (alina costache) , ca sa-l parafraze pe anonim, ca te imunizezi dupa zeama pe care tu si altii ca tine il numesti vaccin? Cum papuci te imunizezi dava e posibil sa o iei asa cum e posibil sa o dai? Ai vre-un pic de logica in capsorul matale?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger