AcasăCORONAVIRUSMedicii români sunt îngroziți: Se stinge o întreagă generație de bunici. Singuri în...

Medicii români sunt îngroziți: Se stinge o întreagă generație de bunici. Singuri în pustiul reanimărilor Covid

Imaginea zugrăvită de medicii din România este una aproape apocaliptică. Bătrânii noștri, părinți, bunici, cei pe care îi iubim și pe care ne-am dori să îi știm sănătoși se sting singuri, ai nimănui, în secțiile de reanimare Covid. Vorbim de o întreagă generație de bunici!

Cel mai bine ilustrează acest tablou îngrozitor mesajul transmis de unul dintre medicii ATI, de la Institutul Matei Balș din Capitală, Elena Copaciu. Aceasta prezintă imaginea dură a bătrânilor care duc o adevărată luptă pentru fiecare gură de aer… cu sau fără intubare.

Bătrânii mor într-o țară care nu are legislație

„Numai dacă ați ști! …în zilele acestea se stinge o întreagă generație de bunici! Ei mai întâi! Singuri în pustiul reanimărilor Covid, luptând pentru fiecare gură de aer, cu sau fără oxigen! Agonia în insuficiență respiratorie e cumplită! Într-o țară care nu are legislație ! Pentru că nu avem politicieni capabili să își asume moartea în demnitate a seniorilor noștri! Moartea e subiect tabu în România, deși ne pândește zilnic pe undeva”, spune mediculElena Copaciu într-o postare pe Facebook.

Medicul de la ATI Balș susține că la ATI nu mai contează cine este vaccinat și cine nu: „Pacienții devin agresivi dacă îi intrebi dacă sunt sau nu vaccinați, dar ne facem doar datoria unei anamneze medicale complete! La ATI nici nu mai contează dacă sunt sau nu vaccinați! E prezentare tardivă, fibroză pulmonară deja constituită, ivermectină până la toxicitate hepatică, tocilizumab de multe ori prea târziu dat (dacă o fi bun de ceva), aparținători care aleargă disperați după favipiravir (prea puține evidențe și prea mare risc teratogen), remdesivir (evidențe discutabile) sau, iar, tocilizumab (multe reactii adverse și beneficii incerte), etc”, mai spune Elena Copaciu.

Prevenția, cel mai sigur tratament

Ea le transmite românilor că tratamentul cel mai sigur este prevenția.

„Sperați în anticorpii monoclonali- nu sunt panaceu universal și sunt tot mecanism ARN! Nevaccinaților privilegiați tratați precum Donald Trump, nu vă temeți de acest mecanism ARN, ci doar de cel inclus în vaccinuri? Se pare că vom avea și antiviral specific, Molnupiravir, veste extraordinară, dar să vedem analiza organismelor FDA și EMA și să nu uităm că tratamentul cel mai sigur e prevenția”, a mai scris medicul ATI.

 

author avatar
Alina Costache
548 afisari

3 COMENTARII

  1. Elena Damoc bruneta cu ochii caprui este data in urmarire generala, Elena Damoc s-a nascut la data de 1 mai 1993 a obtinut titlul de farmacist prin frauda, facand dare de mita pentru examen, si cumparand subiectele la examenul de obtinere a titlului de farmacist. Damoc Elena are mai multe dosare penale deschise pe numele ei, pentru evaziune fiscala in forma continuata, pentru frauda, pentru trafic de droguri de mare pericol public si pentru practicarea prostitutiei. Din 2012 pana in 2020 ea a practicat de asemenea si si modeling in studiouri de videochat, avand peste 45000 de followers pe siteurile de specialitate pentru adulti. Ultimul loc cunoscut de munca al ei Damoc Elena este in Bucuresti la firma Arensia Exploratory Medicine.

  2. Din ciclu cand criminalii striga criminalii. Dupa ce au ucis cu sânge rece o intreaga generație, vin sa plângă cu lacrimi de crocodili, deja sunteti cinici. Daca trăia Ceaușescu, doctorii erau executați pe stadioane pentru trădare si crime împotriva poporului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger