AcasăCORONAVIRUSDr. Cristian Socolov: ”Se perturbă programul genetic al organismului”

Dr. Cristian Socolov: ”Se perturbă programul genetic al organismului”

Vaccinarea anti-Covid a copiilor, extrem de riscantă, susțin medicii

Vaccinul tip ARN administrat copiilor riscă să perturbe programul genetic al organismului de schimbare a pachetului imunitar, atrage atenția Cristian Socolov, doctor în științe medicale. Acesta arată că vaccinarea anti-Covid a copiilor poate avea urmări imprevizibile în perioada adultă privitor la dezvoltarea bolilor acute și cronice.

Autoritățile din România au anunțat deja că, din decembrie, se va începe campania de vaccinare anti-Covid a copiilor cu vârste între 5 și 11 ani, fiind deja comandate 1,2 milioane de doze. Totodată, până în prezent, peste 200.000 de adolescenți între 12 și 18 ani s-au imunizat cu serul anti-Covid. Medicii atrag însă atenția că există un risc uriaș în utilizarea vaccinurilor ARN la copii.

”Nou-născutul până la adolescență (0 la 18 ani) își schimbă pachetul imunitar de cel putin zece ori, sub organizare și comandă genetică. Perioadele coincid, în mare, vârstelor de vaccinare obișnuită obligatorie a copilului și adolescentului. Perturbarea acestui mecanism de instalare – schimbare  fiziologică a parcursului imunitar al copilului este extrem de gravă, având urmări imprevizibile în perioada adultă privitor la dezvoltarea bolilor acute și cronice. Atât sugarul, cât și copilul, împreună cu adolescentul, dispun de mijloace imunitare suficiente pentru a combate eficace o infecție virală a căilor respiratorii, nefiind necesare vaccinări specifice”, ne spune dr. Cristian Socolov.

Vaccinurile, tot mai agresive

Medicul Cristian Socolov are chiar o lucrare științifică publicată în anul 2000, în Revista Română de Laborator Imunologic, în care arăta cum pachetul imunitar e specific vârstei și se schimbă odată cu categoriile de vârstă, dar nu prin îmbătrânire celulară, cum se credea, ci prin codul genetic al fiecărui  individ, care dictează treptat schimbarea la o anume vârstă a acestui pachet imunitar.  ”Dacă acționăm cu un vaccin tip ARN în momentul când organismul respectiv își comandă genetic modificarea pachetului imunitar, este posibil să perturbam programul genetic al organismului de schimbare a pachetului imunitar și vaccinul să acționeze mult mai accentuat, dacă nu chiar fatal, pe un organism slăbit vremelnic în mod natural. Vaccinurile, chiar dacă teoretic nu atacă genomul primitorului, adică ARN-ul uman, se dovedesc tot mai agresive față de nucleul (ARN- ul) celulei vaccinatului, mai ales față de celulele roșii și albe (vezi cheagurile de sânge, reinfectările etc), cum s-a observat până acum”, ne-a mai precizat dr. Cristian Socolov.

Efectele în timp, necunoscute

Gravitatea, în unele cazuri, a infectării cu noul coronavirus nu poate fi negată, susține dr. Cristian Socolov, însă cazurile trebuie urmărite cu atenție și tratate corespunzător și din timp. Totodată, cazurile speciale, de deficit imunitar genetic, trebuie urmărite în spital, deși acestea sunt extrem de rare. ”Medicul generalist rezolvă fără probleme cazurile simptomatice, la domiciliu. Atunci însă când intervii cu un vaccin ARN, interferențele cu calendarul de dezvoltare imunitar prin agresarea genomului au efecte în timp necunoscute și cu potențial foarte grav, cu atât mai mult cu cât nu oprește împrăștierea bolii și nici reinfectarea. Mai trebuie spus că purtarea măștii la copii este inutilă, traumatizantă psihic, perturbatoare de dezvoltare a masivului facial, a respirației și a dezvoltării psiho-fizice în general și, nu în ultimul rând, favorizatoare a dezvoltării  Streptococului Beta Hemolitic, prin respirație proastă și igiena proastă a căilor respiratorii superioare, în perioada de dezvoltare adeno-amigdaliană binecunoscută”, ne-a mai declarat Cristian Socolov, doctor în științe medicale.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
5.117 afisari

12 COMENTARII

  1. Bietii copii cu parinti care ii lasa sa fie cobai! Cica muncesc, trudesc, fura, inseala, mint…sa le faca viata buna la copii…Dar ii trimit la vaccinare…saracii copilasi…

  2. Ce repede au gasit bani pentru 1.200.000 de doze ! Pentru tratamente, nu. Nu mai vorbim de faptul ca de 2 ani de cand sunt la guvernare, nu au bani pentru majorari de salarii, pensii, alocatii, indemnizatii. Somn usor romani !

  3. Lașitatea, autosuficienta romanilor sunt mama tuturor relelor. Ăștia nu s-au trezit din socialism când statul le ducea grija. Locuri de munca, butelii, apartamente, educație, sănătate, toate gratuite, iar mulți, foarte mulți nu le meritau. Ei știu numai sa se plângă ca nu au ce sa faca, dar dau buluc la injectarea cu ser experimental crezând ca și banditii care conduc acum România sunt la fel de grijulii cu ei sau cu copiilor, cum era Ceaușescu odată. Bai trezirea la realitate ca altfel umpleți cimitirele.

  4. @ Persoanele cu atribuții informează și că în anul anterior când debutase vaccinare împotriva COVID incidența cazurilor de contaminare cu virus și ATI ar fi fost mai scăzută deși se vaccina mai puțin , ?

    • Mor și vaccinati o gramada dar ei nu se pun și nu se spun. Miliardarii lumii sunt disperați de cât mai are planeta de supraviețuit și au hotărât sa ne mai trieze. Pai mai avem atâția copii în România? Ei comanda ei sa și le facă!

  5. Iar foloseste proasta de ziarica, total aiurea, propagandistic si nefondat, cuvantul imunizare.

  6. Buna ziua,
    sunt perfect de acord cu dvs. domnule dr. Socolov. Aveti perfecta dreptate.
    Cred ca articolul este foarte clar si explicat amanuntit si pe intelesul tuturor. Oameni buni, luati aminte si aveti grija de copii dumneavoastra.

  7. Domnul doctor face doar suspiciuni,spune ca este posibil sa …..!Nu inteleg de ce sa nu vorbim pe lucruri si fapte concrete acum cand cu totii avem nevoie de certitudini?De ce sa sadim tot timpul suspiciuni daca nu suntem siguri?Si ce sa spun,nu am gasit mare lucru despre dl doctor pe google,exista doar un medic de familie cu numele acesta!Genetica este foarte complicata,nu cred ca mai stie fl doctor mare lucru daca nu s-a specializat pe bucata asta!

  8. Un „doctor în științe medicale” (deci e doctor sau are doctorat?) trancane câteva paragrafe. Ok, da niște studii, niște linkuri, ceva orice.

    National, sunteti fițuica, „doctorul” asta macar exista sau l-ati inventat?

    • Este medic, doctor în științe medicale.
      Este un absolvent al facultăíi de de medicină, care și-a dat doctoratul la inceputul anilor ’90.
      Acum este car ???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger