Cauta

Războiul Cîţu – USR/PLUS, faza pe valul 4 al pandemiei. Premierul cere anchetă, Ioana Mihăilă trece la ameninţări şi ea!

ioana-mihaila-florin-citu

Războiul Cîţu - USR/PLUS, faza pe valul 4 al pandemiei. Premierul cere anchetă, Ioana Mihăilă trece la ameninţări şi ea!

Ioana Mihăilă, fostul ministru al Sănătății, s-a simţit, probabil, vizată de ancheta comandată de Florin Cîţu privind pregătirile pentru valul 4 al pandemiei, astfel că i-a răspuns premierului.

Ea a zis că se bucură de solicitarea premierului de a declanșa o anchetă privind pregătirile pentru valul patru al pandemiei, dar îl avertizează că demersul s-ar putea să se întoarcă împotriva sa.

Ancheta, un bumerang pentru Florin Cîţu?

Ioana Mihăilă i-a reproşat lui Cîţu că şi el a greşit în prevenţia valului 4 al pandemiei.

Mă bucur că cere o anchetă, că s-ar putea să fie surprins în defavoarea dumnealui, ca urmare a acestei anchete, în sensul că atunci când vorbim de pregătirea pentru valul patru, vorbim de două lucruri: în primul rând, vorbim de prevenția acestui val patru, care se face mai ales prin vaccinare și vorbim de pregătirea efectivă, în sensul preluării pacienților care ajung totuși să aibă nevoie de îngrijiri spitalicești, vorbim de pacienții infectați cu Covid”, a declarat Ioana Mihăilă.

Fostul ministru a mai spus că numărul de paturi nu a fost păstrat deoarece în vară au fost foarte puțini bolnavi de COVID 19.

Premierul, anchetă privind valul 4

Reamintim, Florin Cîţu a declarat, marți, că va cere o anchetă cu privire la pregătirile făcute pentru valul 4 al pandemiei de COVID-19.

O să cer o anchetă/analiză pentru că vreau să știu cum a fost pregătit valul 4. Știam că vine valul 4.

Eu am spus tot anul, deci după ce s-a terminat valul trei, am spus că nu vreau să se reducă numărul de paturi în secțiile ATI pentru COVID, am spus foarte clar că să rămână intactă capacitatea noastră de a răspunde.

Aş vrea să văd cum a fost pregătit de Ministerul Sănătății acest val 4 şi să vedem dacă s-a ținut cont de ceea ce am spus eu şi, dacă nu s-a ținut cont, cine nu a ținut cont şi va fi responsabil pentru asta”, a declarat Florin Cîţu.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version