AcasăCORONAVIRUSIoana Mihăilă bagă spaima-n români: a anunţat când va fi atins vârful...

Ioana Mihăilă bagă spaima-n români: a anunţat când va fi atins vârful valului 4 al pandemiei

ioana mihailaIoana Mihăilă bagă spaima-n români: a anunţat când va fi atins vârful valului 4 al pandemiei

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a vorbit marţi despre noile pericole ale pandemiei. Din păcate, conform specialiştilor, se anunţă pentru perioada următoare chiar şi 4000 de cazuri spitalizate pe zi.

De asemenea, a fost înaintată şi o dată aproximativă a apogeului valului 4 de Covid-19.

Atenţie finalul lunii septembrie!

Vârful valului 4 ar putea fi atins la finalul lunii septembrie, dar este doar o estimare, a declarat ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, care a vorbit, marți, într-o conferință de presă alături de Raed Arafat despre măsurile pe care le iau autoritățile.

În scenariul cel mai rău posibil, INSP estimează că putem să ajungem la 4.000 de pacienți spitalizați”, a mai spus ministrul.

Ultima raportare de la INSP corectează o raportare anterioară și estimează că vârful s-ar putea să fie la finalul lunii septembrie, dar e o estimare.

În scenariul cel mai rău posibil, INSP estimează că putem să ajungem la 4.000 de pacienți spitalizați. Acesta este scenariul cel mai rău posibil”, a declarat Mihăilă.

782 de cazuri noi de COVID-19

În ultimele 24 de ore au fost 782 de cazuri noi de COVID-19, aproape dublu față de numărul îmbolnăvirilor raportate luni. Alți 14 români au murit după ce s-au infectat cu coronavirus. La ATI sunt 205 pacienți cu COVID-19.

Până astăzi, 24 august, pe teritoriul României au fost confirmate 1.092.122 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.052.478 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 782 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

author avatar
Andrei Ștefan
582 afisari

4 COMENTARII

  1. Ce muian de sclavetă perfectă are si asta! ” Autoritatile ” pulii, cu cît sunt mai naşpeți si mai naşpete, cu atît sînt mai avizi după parvenire, după funcții. Se simt si ei cineva, domnule. De aceea sînt si pusi acolo. Pentru sînt, astfel, şi cei mai sclavi, cei mai dispusi sa stea capra, cei mai utiliza executanti. Problema e ca si prostii de romani stau capra in fața lor, in loc sa-i distruga ca pe viermi ce sînt.

  2. Vor fi atatea cazuri cat li se ordona analfabetilor de la GCS.S-a vorbit acu 2-3 luni de raportarile false si umflate de morti si bolnavi de covid dar,voi,presa ati tacut ca mortul in papusoi.Ca doar de asta luati bani de la acesti nenorociti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger