Cauta

Pediatrul Damian Baciu: ”Copiii internați în spitalele din SUA sunt asimptomatici!”

Se forțează vaccinarea copiilor

Mediul pediatru Damian Baciu ne spune că are informații de la colegii săi din Statele Unite că acolo copiii testați pozitivi, fără simptomatologie, sunt internați în spitale tocmai pentru a stârni agitație. De altfel, știrea despre copiii internați în SUA a fost utilizată și de autoritățile române, care au pregătit deja paturi la ATI pentru minori. 

Știrea, apărută pe agenția Reuters, potrivit căreia a crescut numărul de copii spitalizați cu Covid, a fost folosită și de autoritățile române drept pretext pentru inducerea spaimei în rândul părinților. Medicul pediatru Damian Baciu, cu specializare în vaccinologie făcută în Franța, ne spune că, în realitate, acei copii sunt asimptomatici. ”Am informații de la medicii de acolo că în Statele Unite sunt internați copiii care au fost depistați pozitiv la testare, fără simptomatologie, tocmai pentru a crește numărul de cazuri declarate și de a stârni un pic de agitație. Când au folosit autoritățile informația că în SUA sunt internați tot mai mulți copii, am și spus că începe circul. Ar trebui să avem mari semne de întrebare, chiar și la creșterea numărului de cazuri din spitale și ATI, pentru că cineva, fie un individ, fie o instituție, care te minte în formă continuată nu mai prezintă niciun fel de credibilitate. Eu nu am văzut niciun copil din România, în ultimele 20 de luni, să ajungă în spital bolnav de Covid”, ne spune dr. Damian Baciu.

O sfidare a științei medicale

Tot ce s-a întâmplat de 20 de luni încoace nu are nimic de-a face cu medicina, este o sfidare a științei medicale și s-a făcut tot ce s-a putut și se continuă în orice fel le este la îndemână ca să-și realizeze scopul de a injecta, susține dr. Damian Baciu. ”Este sau nu necesar, are indicație medicală sau nu are, nu are niciun fel de semnificație, pentru că ei trebuie să injecteze. A mai fost anul trecut un medic pediatru, tot din Franța, care a studiat cazul unui băiat de 9 ani, depistat pozitiv, asimptomatic. Cât a fost infectat, băiatul a avut contact direct cu 172 de persoane, din care 112 au fost colegi și profesori. Dintre toți contacții niciunul nu a fost găsit pozitiv”, ne-a declarat medicul pediatru Damian Baciu. Acesta arată că, în privința noilor variante, de anul trecut s-a tras alarma, când somități ale lumii medicale din imunologie și virusologie au spus că o vaccinare masivă, nemijlocită, în situație de pandemie, nu face decât să selecteze alte variante care, în timp, vor fi rezistente la ”acea tehnică de injectare pe care o numesc vaccin”.

A început nebunia

Ioana Mihăilă a solicitat deja pregătirea unui număr maxim de paturi pentru ATI pentru copii, susținând că varianta Delta afectează mai mult tinerii și copiii. Totodată, un medic de la Spitalul de copii ”Grigore Alexandrescu” din Capitală, unde ar fi internați 8 copii cu Covid, susține că aceștia au simptomatologie respiratorie, tuse, febră, rinoree, faţă de celelalte valuri, când au fost majoritar cu simptomatologie digestivă. ”Părinţii vin la spital atunci când simt că nu se pot descurca acasă cu febra, cu tusea, nu vin prea târziu. Sunt multe lucruri de făcut. În primul rând să-şi vaccineze copiii cu vaccinurile existente pentru fiecare grupă în parte, să se vaccineze şi ei pentru Covid ca să nu expună suplimentar copiii în familie, se ştie clar că cei vaccinaţi au o rată mai mică de infectare, să menţină măsurile de protecţie în locurile publice, să încerce să nu frecventeze locurile aglomerate, atât părinţii cât şi copiii. Automedicaţia nu face bine niciodată, nu contează că este sau nu o infecţie cu virusul SARS-Cov- 2”, a declarat medicul.

Ultimele stiri

  • Ciolacu, anunț de ultimă oră pentru pensionari, înainte de Paște. „Suntem în grafic”
  • Plângere penală la DNA, împotriva lui Nicușor Dan. Cine a depus sesizarea
  • Comunicat de presă Comuna RADOVAN
  • Piedone, „demolat” în direct de Vanghelie: „A fost angajatul meu. Mințea din 3 în 3 minute” – VIDEO
  • Casting pentru postul de antrenor la Rapid?! Între ce variante se zbat giuleștenii
  • Ingredientul secret pentru o friptură de miel fragedă și gustoasă/Se găsește în mai toate bucătăriile
  • Scene înspăimântătoare în SUA. Patru poliţişti ucişi şi alţi patru răniţi, într-un schimb de focuri – VIDEO
  • VIDEO cu momentul arestării. Cum a reacționat Prințul Paul de România când l-au săltat polițiștii
  • Dezvăluiri incredibile despre trecutul judecătoarei lui Vlad Pascu/„A avut concedii medicale repetate și prelungite”
  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Exit mobile version