Cauta

Pașaportul de vaccinare, o armă în mâinile guvernanților

Blocajele impuse în aproape toate țările de pe glob și pașapoartele Covid sunt problema majoră a începutului de an. Milioane de oameni protestează împotriva lor în întreaga lume, de la Amsterdam la Melbourne, din New York la Viena.

De fapt, ceea ce s-a răspândit în mediul online sub numele de „Mișcarea Libertății Medicale” este, fără îndoială, cea mai mare și mai diversă formă de protest a societății civile cunoscută în istorie. De ce? Pentru că oamenii au început să înțeleagă despre ce este vorba și văd în vaccinarea obligatorie a populației (constrângere prin impunerea pașapoartelor de vaccinare) cea mai josnică, neconstituțională, imorală, neștiințifică și discriminatorie politică (penală) aplicată vreodată asupra oamenilor.

Tot ceea ce impun azi autoritățile reprezintă o încălcare a drepturilor omului, o suprimare a libertății individului.

Mass-media, arma guvernului din umbră

Astfel de politici antisociale provin de la un guvern din umbră, aflat în spatele tuturor evenimentelor care au marcat lumea în ultimii ani. La cererea industriei farmaceutice (Big Pharma), autoritățile naționale supuse primesc ordinele așa cum vin și impun măsurile cerute de la cel mai înalt nivel.

Nimic din ceea ce se întâmplă azi nu ar fi fost posibil fără ajutorul mass-media mainstream. Iar un rol la fel de important îl are și social media, ambele brațe „armate” lucrând pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale. Marea Resetare este în derulare, se lucrează în ritm alert la implementarea agendei.

Împreună, mass-media mainstream și social media cenzurează toți medicii, oamenii de știință și jurnaliștii de investigație care au o viziune opusă sau care îndrăznesc să pună la îndoială mesajele livrate de „apostolii” Big Pharma.

Societatea civilă, în corzi

Azi, mii de angajați sunt forțați să-și părăsească locul de muncă, chiar și cei cu excepții medicale muncesc sub teroare, de teamă că vor fi concediați când apare pașaportul Covid. Studenților li se refuză intrarea în instituțiile de învățământ, li se refuză tratamentul medical necesar, li se încalcă intimitatea medicală, drepturile protejate constituțional la mișcare și adunare (inclusiv dreptul de a călători) sunt amenințate, decimate. Este tabloul unui 2022 care abia a debutat, un început de an pictat în nuanțe de gri.

Pe fondul a ceea ce se întâmplă, din ce în ce mai mulți profesioniști din domeniul medical, magistrați și chiar lideri politici au început să facă opoziție politicii actuale, de instaurare a tiraniei; se protestează împotriva blocajelor, a mandatelor de vaccinare, a pașapoartelor Covid și, desigur, a cenzurii masive cerute de autorități. Ostilitatea față de injecțiile celor din Big Pharma crește chiar și în Congresul SUA, unde majoritatea senatorilor, inclusiv unii democrați, a votat 52 la 48 împotriva legii vaccinării obligatorii a lucrătorilor din companiile cu peste 100 de angajați.

Oamenii încep să realizeze că aceste măsuri nu au nimic de-a face cu sănătatea și totul are legătură mai degrabă cu o preluare a puterii la niveluri nemaivăzute până acum în istorie. Consimțământul informat în toate deciziile personale de sănătate și medicale este un drept inalienabil al omului.

Bunăstarea societății a intrat pe o linie descendentă începând cu primele luni ale anului 2020. De când toată planeta a fost băgată în lockdown „pentru a reduce curba spitalizărilor”, majoritatea guvernelor s-au transformat în tiranii demente. Însă și mai grav este că, de câteva luni, agresiunea lor a început să fie exprimată printr-un sprijin fățiș acordat politicii Big Pharma.

Angajații sunt constrânși să se vaccineze dacă vor să-și păstreze locurile de muncă, studenții (și nu numai ei) se confruntă cu chilipiruri faustiene dacă doresc să obțină acces la învățământul superior. Această ștergere a drepturilor și libertăților civile urmărește să facă loc unei guvernări arbitrare de către corporațiile/ cartelurile secrete conduse de bancherii internaționali împreună cu protecționiștii lor multimiliardari.

Ultimele stiri

  • Europenii au mai mult timp, iar americanii mai mulți bani
  • De ce vrea Macron să dea bombe nucleare Uniunii Europene
  • Țeapă sub nasul inspectorilor ANAF. Firmele și-au șters, din pix, taxele și impozitele
  • VIDEO. Imagini cu deszăpezirea pe Transfăgărășan. Drumul ar putea fi redeschis mai devreme ca de obicei
  • Becali și ai lui își bagă iar nasul în oala Stelei. Pițurcă și Tudorel Stoica, reacție imediată: „Să-și vadă de echipa lui”
  • Alertă în Capitală. Fată de 13 ani, de cetăţenie străină, căzută de la etaj/Adolescenta, dusă la spital
  • Cazul femeii tranșate: Cum NU A FĂCUT NIMIC comisarul șef de nota 1
  • Ucrainenii nu mai au opțiuni pe câmpul de luptă. Un colaps iminent?
  • Campania Kremlinului împotriva rușilor care luptă alături de Ucraina
  • De 1 Mai, pe Litoral, unii turiști fac insolație noaptea
  • Exit mobile version