Cauta

Guvernul OMS, instalat la iarnă. Prima măsură, un lockdown total!

Guvernul OMS va fi instalat la iarnă. Nu este nicio exagerare întrucât chiar în Statele Unite se vorbește despre asta. Profitând de criza energetică declanșată la nivel global, Administrația Biden se pregătește să facă un pas în spate pe măsură ce Organizația Mondială a Sănătății va anunța că o nouă pandemie a lovit planeta. Și, cum noul „Tratat pandemic” îi conferă puteri depline, OMS va decreta un lockdown total, „spre binele populației, care trebuie protejată”.

Se vorbește că OMS lucrează deja la acest plan, care va fi implementat în noiembrie 2022.

Organizația Mondială a Sănătății ne vrea din nou închiși în case, de data aceasta printr-o serie de măsuri fără precedent și care se vor aplica la nivelul întregii planete!

Lovitură de stat dată de Big Pharma

Suveranitatea națională a devenit o noțiune desuetă și care nu mai are acoperire din momentul în care statele au acceptat ca, în caz de forță majoră în sănătate, să confere puteri depline OMS. Astfel, sub pretextul binelui global, Organizația Mondială a Sănătății va trece peste toate obstacolele și va dicta (chiar cu forța, la nevoie) măsurile de sănătate care se impun.

I s-a spus Tratatul pandemic al OMS, dar este mult mai mult de atât. În primul rând, trebuie spus că cea mai mare parte a bugetului OMS provine de la fundații private care au legătură cu Big Pharma și industria vaccinurilor, cum ar fi Fundația Gates. Privite din perspectiva asta, lucrurile încep să arate un pic altfel, parcă întrezărim un masiv conflict de interese.

În Tratatul pandemic al OMS se vorbește despre „consolidarea pregătirii Organizației Mondiale a Sănătății pentru urgențele de sănătate publică”. Propunerile „de modificare a regulamentelor internaționale de sănătate” au fost prezentate de secretarul-adjunct pentru Afaceri globale (OGA) din Departamentul de Sănătate și Servicii umane al SUA, Loyce Pace. Dar Pace a ajuns în Administrația Biden venind de la conducerea Consiliului global pentru sănătate, o organizație ai cărei membri includ cele mai mari nume din Big Pharma, inclusiv Pfizer, Lilly, Merck, J&J, Abbott, Bill Gates.

Practic, propunerile ei de radicalizare a puterii OMS ar fi putut fi scrise, la fel de bine, de Gates și colegii săi din Big Pharma.

Dictatura globală a OMS

Înainte de a citi ce presupun schimbările aduse în Tratatul pandemic care practic schimbă OMS într-o dictatură globală cu puteri fără precedent, trebuie remarcată o problemă juridică ce s-a vrut ascunsă.

În vechiul Tratat al OMS (2005) se vorbea despre „amendamente”. Acum, documentul a fost modificat și schimbat într-un tratat ratificat de cei 194 membri OMS. Ce presupune asta? Juridic, fix că aprobarea amendamentelor nu necesită o nouă dezbatere de ratificare de către guvernele naționale! Cu alte cuvinte, OMS are puterea să decidă orice în domeniul sănătății fără a mai aștepta punctul de vedere al autorităților naționale. O superputere asupra vieții și morții, o dictatură globală.

Sub noile puteri dictatoriale, OMS ar putea declara o urgență de sănătate pentru absolut orice motiv/pretext și de aici încolo se deschid numeroase scenarii.

Ultimele stiri

  • Detalii îngrijorătoare în cazul lui Florin Piersic! Medicii ar lua în calcul să-i amputeze piciorul
  • Noi vești despre starea actorului Florin Piersic. Ministrul Sănătății: „Lucrul ăsta contează foarte mult”
  • Poza Zilei
  • Amiralul Horatio Nelson are de gând să elibereze Crimeea în doi timpi și trei mișcări
  • Alege ce citești
  • Iohannis cu Geoană, rocada mică, beleaua mare
  • S-a spart buba angajărilor pe pile la ANRE
  • 300.000 de lire sterline pentru „Șervețelul Messi”!
  • Real Madrid, propulsată în finală, cu orice preț
  • Sincronizare suspectă. România intră în febra pregătirilor pentru un atac nuclear
  • Exit mobile version