Cauta

Alina Gorghiu a ŞOCAT cu răspunsul la întrebarea: „Dacă mă vaccinez, îmi garantaţi că răspundeţi dvs. dacă păţesc ceva?”

alina gorghiu

Alina Gorghiu a ŞOCAT cu răspunsul la întrebarea: "Dacă mă vaccinez, îmi garantaţi că răspundeţi dvs. dacă păţesc ceva?"

Alina Gorghiu a intrat în dialog cu utilizatorii de pe Facebook, care încă sunt reticenţi în faţa vaccinului. Senatorul PNL a fost întrebată cine răspunde dacă o persoană se vaccinează și pățește ceva.

Gorghiu susține în postarea sa că atunci când mori o faci pentru tine.

Alina Gorghiu, dură şi rece

Senatoarea liberală i-a lăsat, practic, fără replică pe internauţi după ce aceştia au chestionat-o pe marginea responsabililor faţă de eventualele reacţii adverse ale vaccinului.

„Sunteţi jalnici. Dacă mă duc să mă vaccinez, îm garantaţi în scris că răspundeţi dvs. dacă păţesc ceva?”, a fost întrebarea unuia dintre utilizatorii Facebook.

Dacă mori o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alții”, a venit răspunsul Alinei Gorghiu, ce a stârnit contoverse şi alte comentarii în contradictoriu între susţinătării vaccinului şi anti-vaccinişti.

Maratonul vaccinării în București

A început maratonul vaccinării în Capitală. Șase centre de vaccinare vor fi deschise non-stop weekend-ul acesta. Încă de la primele ore, oamenii au venit în număr mare pentru a se imuniza.

Peste o mie de persoane au fost vaccinate în primele două ore ale maratonului de vaccinare din București. În total, în capitală, vineri au fost imunizate aproape 3.500 de persoane.

Bucureștenii se vaccinează: 3.362 de persoane vaccinate în primele 2 ore, din care 1.084 în cadrul Maratonului pentru viață!”, au anunțat autoritățile pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

Ultimele stiri

  • Cel mai „de lux” turist al ţării, într-o nouă călătorie scumpă. Klaus Iohannis a plecat într-o vizită în SUA
  • Ce a văzut un român pe bonul fiscal de la restaurant: „Sunt eu bătut în cap și nu mai înțeleg cum funcționează?”
  • Mii de oameni rămaşi, de Paşte, fără apă. Ce s-ar fi întâmplat de s-a ajuns în această situație
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru a doua zi de Paşte. Ce trebuie să faci pentru noroc şi prosperitate
  • Un incendiu care a izbucnit la Piaţa Rahova a blocat circulaţia în Bucureşti! A luat foc un magazin Economat (VIDEO)
  • Cutremur în România, în a doua zi de Paște. Ce magnitudine a avut seismul
  • Ploile torențiale și grindina au făcut prăpăd în prima zi de Paşte! Au fost trimise mesaje RO-Alert (VIDEO)
  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Exit mobile version