Cauta

Horoscop – 6 decembrie 2013 – Luna in Varsator, experiente neobisnuite

BERBEC

Nu va e mintea la lucru si nici rutina nu va ajuta. Sunt zile cand calatoriti prin intermediul cartilor, filmelor, cautand magia vietii. Cautati-o si afara din mediul cald al caminului, caci exista!

 

 

TAUR

Va observa cineva pe parcursul zilei de azi, cu ochi critici. Insa treceti orice test cu brio, doar fiind voi insiva. Faptele vorbesc pentru voi, chiar si in sectorul romantic. Bine, „fapta” inseamna si a face un cadou, doua…!

 

 

GEMENI

Umblati pe meleaguri fanteziste, uneori din teama de realitate, alteori de dorul a ceva iesit din comun. Nu trebuie sa luati decizii importante in aceasta perioada, ci doar sa va lasati purtati de val.

 

 

RAC

Acest weekend poate fi extrem de creativ, practic. Categoric, in aceasta perioada nu trebuie sa lucrati la detaliile unor proiecte, pentru ca sunteti confuzi cu privire la ansamblu. Insa la mesterit obiecte neconventionale sunteti buni.

 

 

LEU

Simtiti nevoia sa va puneti in ordine sentimentele. Ha! Ca si cand a reusit vreodata cineva, fara sa iasa o mare bulibaseala. Cel mai bine ar fi sa evitati deciziile majore si sa traiti momentul asa cum vi se ofera.

 

 

FECIOARA

Cineva insista sa-i dati raspunsuri concrete la cererile sale si sa va luati angajamente. Lasati totul sa evolueze natural, n-aveti de ce sa va lasati pusi sub presiune. Viata e un pic haotica, dar si gandirea voastra e cam in ceata.

 

 

BALANTA

Intuitia este extrem de puternica zilele acestea, profitati de ocazie sa abordati chestiuni ce nu sunt foarte clare. Intuitia va va conduce spre solutiile bune. A! Si evitati sa spuneti adevarul. Ăla pe care il vedeti voi!

 

 

SCORPION

Neintelegeri, pe plan social, pe plan romantic. Cineva intelege gresit ceea ce comunicati prin gesturi sau chiar prin vorbe si va treziti cu priviri languroase, pe care nu le doriti. Grija si la bani, posibile pierderi!

 

 

SAGETATOR

Zilele acestea poate fi o adevarata provocare sa va impuneti punctul de vedere. Mai bine nu incercati, caci interpretarile gresite sunt la ordinea zilei. Un weekend reusit pentru cei care sunt implicati in arte.

 

 

CAPRICORN

Imaginatia voastra o ia razna. Nu va bazati pe nimic din ceea ce vi se arata, dar puteti sa va bucurati de visare, fara sa-i acordati credit. Orice este total iesit din comun exercita o atractie deosebita.

 

 

VARSATOR

Ceva pe care ati contat pica si va forteaza sa va schimbati planurile. Lasati tranzactiile importante pe alta data, chiar daca insista prietenii. Urmeaza o scurta perioada de confuzie cand e bine sa nu faceti nimic important.

 

 

PESTI

Daca lucrurile nu ies asa cum v-ati dorit, nu este cazul sa tabarati cu criticile pe parteneri. Probabil si ei sunt deceptionati. Aveti grija la cheltuieli, nu achizitionati lucruri iesite din comun ce nu folosesc la nimic.

Ultimele stiri

  • Noua politică a UE. Populația, forțată să cumpere mașini electrice de mici dimensiuni
  • Tragedie în Călărași. O fetiță și bunica ei au murit, după ce ar fi mâncat pește
  • Șantaj energetic? Ucraina vrea ca Europa să-i păzească depozitele de gaze
  • “Mama tuturor luptelor de la Bruxelles”: acordul pentru următorul buget al UE
  • “Efectul Netflix” în Formula 1
  • Ce nu face politicianul ca să rămână în funcție: doamna Ursula bate palma cu dreapta dură
  • Bătăliile electorale, între ciomege și drone
  • Mizantropii n-au ce căuta la primărie
  • Curtea de Conturi Europeană spulberă fantezia zero emisii. Bateria costă cât o mașină normală
  • Accidentarea lui Mykolenko, avantaj pentru România
  • Exit mobile version