AcasăSPORTAccidentarea lui Mykolenko, avantaj pentru România

Accidentarea lui Mykolenko, avantaj pentru România

Accidentarea lui Mykolenko, avantaj pentru RomâniaAccidentarea lui Mykolenko, avantaj pentru România

Ucraina este ce-a de-a treia adversară a României în grupa e a campionatului European din vară. Ucrainienii ar putea pierde un jucător cheie din lotul pentru european, în urma unei accidentări.

Accidentarea lui Mykolenko este mai gravă decât părea și e foarte posibil ca acesta să lipsească de la Euro, dacă medicii confirmă zvonurile presei cum că ar avea probleme grave la ligamente.

Mykolenko a jucat în toate meciurile Ucrainei din preliminariile Euro 2024, fiind un jucător care poate face diferența. Cu toate acestea, Serhii Rebrov se pare că nu se va putea baza pe el și în Germania.

Conform presei din Insulă, Mykolenko va afla în cursul acestei săptămâni dacă accidentarea necesită o intervenție chirurgicală. Dacă va fi operat, Mykolenko ar fi indisponbil până la finele sezonului și ar rata și turneul final din Germania.

Mykolenko a debutat în naționala Ucrainei la doar 19 ani, sub comanda lui Andriy Schevchenko: fundașul are 39 de partide în tricoul primei reprezentative, pentru care a înscris și un gol.

Duelul dintre România și Ucraina se va disputa la Munchen, pe 17 iunie, de la ora 16:00.

author avatar
Mihail Ioan
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger