Cauta

Volodimir Zelenski produce CUTREMURUL în plin război: a spus ce este „Batalionul Azov” cu adevărat!

Trupele ucrainene sunt decise sa recupereze regiunile separatiste

La uzina Azovstal din Mariupol, ultimele forțe ucrainene care continuă să țină piept rușilor aparțin batalionului Azov. Cunoscut mai ales pentru originile sale ”neonaziste”, acest batalion de voluntari, acum integrat în armată, s-a remarcat și prin calitățile sale militare.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat că batalionul controversat Azov face parte din Garda Națională, care aparține de armata ucraineană.

Zelenski îşi asumă Batalionul Azov

Volodimir Zelenski a recunoscut, pentru presa din Grecia, că Batalionul Azov face parte din Armata oficială a Ucrainei.

În 2014, când țara a fost apărată de dobrobati, multe dintre apelurile lor au fost destul de radicale împotriva Federației Ruse. Au fost voluntari și acesta a fost punctul lor de vedere personal.

Batalionul Azov nu este voluntar, ci parte a Gărzii Naționale. Ei sunt armata oficială a statului nostru. Cine voia să facă politică, s-a dus să facă politică. Cei care au decis să acționeze în forțele armate ale Ucrainei, au devenit parte a Forțelor Armate ale Ucrainei.

Apeluri la radicalism, cred că în statul nostru sunt foarte puține în comparație cu multe țări ale lumii. Aproape niciunul dintre noi nu există, în ciuda faptului că se duce un război.

Luăm foarte în serios apelurile pentru lucruri radicale. Și suprimăm și oprim orice astfel de măsuri”, a spus Zelenski. Președintele a adăugat, de asemenea:

„Credem că ceea ce face armata rusă în statul nostru este nazismul”.

Ultimele stiri

  • Vara începe „în forță”! La ce valori vor ajunge temperaturile zilele următoare. Șefa ANM: „Înseamnă deja pragul unei zile de caniculă”
  • Alertă alimentară în România. Sortiment de pește, retras de la rafturi de un cunoscut hipermarket/Care e motivul
  • Cresc veniturile populației în urma măsurilor PSD: românii iau mai multe credite, pe dobânzi mai mici
  • Fluctuațiile la prețul energiei nu-i afectează pe români: Guvernul Ciolacu păstrează plafonarea prețurilor până în primăvara lui 2025
  • Ucrainean reținut de DNA Constanța, pentru cumpărare de influență/Prins în flagrant
  • El a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 14! Tânărul pleacă acasă cu marele premiu de 120.000 de euro – VIDEO
  • Suma uriașă pe care a Trump a câștigat-o în 24 de ore după condamnare. „Sistemul nostru digital de strângere de fonduri a fost copleşit”
  • Imagini dramatice în Italia! Trei tineri, filmați în timp ce se țin în brațe, înainte de a fi luați de ape/Mașina lor, cu numere românești
  • Horoscop 1 iunie 2024. Comunicarea este cheia astăzi
  • Momente de spaimă! Un autocar cu zeci de copii a luat foc pe autostrada A10, în judeţul Alba
  • Exit mobile version