AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. DE NECREZUT ce se întâmplă în Melitopol! După ce...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. DE NECREZUT ce se întâmplă în Melitopol! După ce au cucerit orașul, rușii au făcut asta! – VIDEO

melitopolRĂZBOI ÎN UCRAINA. DE NECREZUT ce se întâmplă în Melitopol! După ce au cucerit orașul, rușii au făcut asta! - VIDEO

Orașul ucrainean Melitopol, cucerit rapid de trupele ruse încă de la începutul războiului, începe să revină la viața normală. Astfel, în weekend, locuitorii orașului au avut parte de o surpriză neașteptată.

Melitopol era înainte de invazie un oraș de aproximativ 150.000 de locuitori. Localitatea se află în sud-estul Ucrainei, aproape de Crimeea și Marea Azov.

Melitopol revine la viață

Melitopolul pare să revină la viață după două luni de ocupație rusească. Oamenii ies în oraş, magazinele primesc marfă, frizerii nu îşi mai văd capul de treabă. Cafenelele și restaurantele se redeschid. Chiar și mall-ul s-a redeschis, după cum se vede din materialul video de mai jos!

Guvernul instalat de ruși în Melitopol încearcă să meargă mai departe cu viața de zi cu zi și să readucă oamenilor bucuria unui trai decent.

author avatar
Andreea Vlad
1.128 afisari

7 COMENTARII

  1. Toți sînt înțeleși. Mai degrabă toți fac ceea ce le poruncesc cei ce conduc din umbră lumea. Este, chiar ei o zic, teatru de război/opersțiuni.

  2. Ce mișcător! Cu tancurile, Katiusele și Tab-urile lor rușii s-au apucat să planteze panseluțe unde au bombardat temeinic, făcând orașele ucrainiene una cu pământul. Propagandă ieftina, cu logică din secolele tăcute. Condamnată iremediabil de istorie.

  3. lumea ,,proasta” uita! de ce-ar tine minte? vina lor trebuie s-o uite ca doar ei au bagat biletul la urne!

  4. Retardatilor voi chiar ma credeti?
    Am scris articolul pe bani , in cont , nici nu stiu de la cine vin banii. Imaginile si video le primesc pe internet asa ca nu stiu daca sunt sau nu adevarate.

  5. Pultin=Stalin=georgian nici macar nu e rus, a fost adoptat, de aici complexul de inferioritate si pentru ca era pitic, a devenit sociopat, apoi psihopat si acum criminal! In Iad e asteptat curand!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger