AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Imagini needitate din interiorul AZOVSTAL. Conditiile INUMANE în care...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Imagini needitate din interiorul AZOVSTAL. Conditiile INUMANE în care sunt ținuți copiii! / Ultimele informatii din Mariupol – VIDEO

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Imagini needitate din interiorul AZOVSTAL. Conditiile INUMANE în care sunt ținuți copiii! / Ultimele informatii din Mariupol

Apar noi imagini cutremurătoare după evacuarea civililor din combinatul siderurgic Azovstal, în orașul ucrainean Mariupol.

Evacuarea unui grup de civili duminică, 1 mai, a fost confirmată de președintele Volodimir Zelenski și de Comitetul Internațional al Crucii Roșii. În operațiuni au fost implicați și reprezentanți ai ONU.

„Catacomba copiilor”

Noi filmări au apărut pe mesageria Telegram, după evacuare, într-o zonă a uriașului combinat. În imagini se văd soldați ruși coborând în subsolul unei secții, unde erau ținuți copii. În timp ce militarii coboară, se pot vedea desenele făcute de cei mici pe pereți.

În încăperile de jos se află lucruri împrăștiate sau împachetate, saltele puse direct pe ciment, resturi de alimente și farfurii. La un moment dar, un soldat vorbește de o „catacombă a copiilor”. Copiii ținuți aici erau lipsiți de cele mai elementare condiții de igienă și hrană.

Vasta uzină Azovstal este ultimul bastion al forțelor ucrainene din Mariupol.

Orașul Mariupol, cucerit de ruși, este un important nod strategic care leagă părțile de sud și de est ale Ucrainei.

author avatar
Tudor Borcea
701 afisari

6 COMENTARII

  1. Pultin=Stalin=georgian nici macar nu e rus, a fost adoptat, de aici complexul de inferioritate si pentru ca era pitic, a devenit sociopat, apoi psihopat si acum criminal! In Iad e asteptat curand! Doamne ajuta copii ucisi de acesti barbari ai seculului 21!

  2. dar copii unde sunt? ok. ala e locul dar oamenii unde sunt? de ce tineau acolo copii ai caror parinti nici nu erau cu ei? de ce nu le dadeau drumul? daca ar fi iesit copii nu cred ca era vreun soldat sa traga in ei. erau scutul batalionului azov, asigurarea ca nu intra nimeni dupa ei!

  3. CONDITIILE INUMANE DIN ADAPOSTUL ANTIATOMIC DE LA AZOVSTAL LE APARTIN UCRAINIENILOR ,ASA AU INTRETINUT EI UN ADAPOST GANDIT SI EXECUTAT PE VREMEA URSS !!.
    DIN PRIMA ZI DE RAZBOI PANA LA FILMARE AVEU TIMP MACAR SA FACA ORDINE !,IMAGINILE SUNT A UNUI HAOS TOTAL SI A UNEI MIZERII GENERALIZATE !.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger