Cauta

Vladimir Putin rupe tăcerea după invadarea Ucrainei: acuză că SUA a format „imperiul minciunilor”!

vladimir putin

Vladimir Putin rupe tăcerea după invadarea Ucrainei: acuză că SUA a format "imperiul minciunilor!"

Liderul de la Kremlin a cerut armatei ucrainene “să depună armele” şi a promis să contracareze orice interferenţă străină în operaţiunea rusă în Ucraina. Vladimir Putin a indicat că responsabilitatea pentru orice vărsare de sânge va fi pe conştiinţa regimului ucrainean, iar răspunsul va fi instantaneu dacă cineva încearcă să confrunte Rusia.

Din punctul său de vedere, acţiunile Rusiei reprezintă auto-apărare în faţa ameninţărilor şi a unor probleme mai mari decât cele actuale.

Putin acuză NATO şi SUA

În prima intervenţie de la invazia din Ucraina, din ultimele 12 ore, Vladimir Putin a vorbit din nou despre expansiunea NATO. „Am așteptat 30 de ani să ajungem la un acord cu NATO”, a zis Putin.

În ultimii 30 de ani am încercat, răbdători, să ajungem la un acord cu NATO privind principiile egalității și indivizibilității securității în Europa”, a transmis Putin, potrivit paginii ministerului Afacerilor Externe al Rusiei.

În schimb, am avut parte de dezamăgiri și minciuni cinice, sau încercări de a face presiuni și șantaj. Întregul așa-numit bloc occidental format de Statele Unite așa cum și-a dorit este imperiul minciunilor.

Toți sateliții săi nu numai că spun un „da” obedient, dar îi imită comportamentul și cu entuziasm acceptă regulamentele care le sunt oferite”, a mai transmis liderul de la Kremlin.

„Pentru Statele Unite și aliații săi, este o politică să constrângă Rusia. Pentru noi nu este doar o amenințare la adresa intereselor noastre, ci și la însăși existența statului nostru și a suveranității sale”, a mai zis Putin.

Preşedintele Rusiei s-a adresat militarilor ucraineni spunându-le că părinţii şi bunicii lor nu au luptat “pentru ca voi să puteţi ajuta neo-naziştii”. El a adăugat că doreşte să încerce să demilitarizeze şi să “de-nazifice” Ucraina.

Ultimele stiri

  • Franța a devenit Vestul Sălbatic al Europei
  • Un acord de pace în Ucraina nu a fost niciodată mai departe
  • Revoluțiile pe categorii
  • Ați uitat de masturbarea precoce?
  • Dezvăluire bombă! Fostul ministru Nelu Tătaru, racolat de Securitate în perioada liceului. Numele conspirativ
  • Burduja, imn de campanie cu versuri „grăitoare”: „Văd ruine când scot capul pe geam/ Şi Bucureştiul cum se spală în lighean” – VIDEO
  • Mutarea cu care Ciolacu a câștigat bătălia pentru creșterea salariului minim
  • Imagini șocante! Familie din Timișoara, terorizată de vecini. „Sunt timișoreni agresați și hărțuiți de clanuri” – VIDEO
  • Măsurile PSD duc la creșterea veniturilor românilor și în zonele cu salarii mici. VEZI județele care au fost campioane la acest capitol
  • Cutremurător! Raisa, fetița de doi ani din Dolj care fusese dată dispărută, găsită moartă
  • Exit mobile version