AcasăȘTIRI EXTERNEUrme de cocaină găsite în Parlamentul Marii Britanii, în plină campanie antidrog

Urme de cocaină găsite în Parlamentul Marii Britanii, în plină campanie antidrog

Urme de cocaină găsite în Parlamentul Marii Britanii, în plină campanie antidrog

Parlamentarii britanici se droghează ? Întrebarea poate fi surprinzătoare, dar provoacă agitație la Londra, după ce urme de cocaină au fost detectate la Palatul Westminster, parlamentul Marii Britanii.

Un articol din Sunday Times a indicat utilizarea de droguri ilegale în clădirile Parlamentului. Media britanică afirmă că au fost detectate urme de cocaină în 11 din 12 locuri testate (majoritatea toalete), după ce un grup de parlamentari a semnalat un consum de consum de droguri.

Lângă birourile premierului și ministrului de Interne

Marți, presa britanică a transmis și acuzații potrivit cărora un fost membru al Parlamentului ar fi angajat un traficant de droguri, pretinzându-l drept membru al echipei sale, pentru a-l plăti pentru livrări.

Sir Lindsay Hoyle, speaker și președintele Camerei Comunelor, a descris „ foarte îngrijorătoare” informațiile referitoare la urmele de cocaină găsite în zone din Palatului Westminster, care sunt accesibile doar persoanelor cu permise parlamentare.

Au fost găsite urme de cocaină în toaletele din apropiere de biroul premierului Boris Johnson dar și de biroul ministrului de Interne, Priti Patel.

Într-o declarație, el a spus că se așteaptă să vadă „ aplicarea deplină a legii” în Parlamentul britanic.

În plus, un alt deputat a sugerat folosirea câinilor specializați pentru a detecta substanțele ilicite.

Aceste dezvăluiri vin în timp ce guvernul lui Boris Johnson a lansat, luni, o nouă ofensivă împotriva abuzului de droguri, un program cu o strategie pe zece ani și finanțat cu 700 milioane de lire sterline.

 

 

 

author avatar
Tudor Borcea
136 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger