Cauta

Se strânge lațul în jurul prințului Andrew. Ghislaine Maxwell, fosta iubită a miliardarului Jeffrey Epstein, a fost arestată de FBI

Scandalul în care sunt implicate nume grele din anturajul fostului miliardar Jeffrey Epstein a luat o întorsătură neașteptată. Ghislaine Maxwell, fosta iubită a miliardarului a fost arestată, joi, de FBI.

A fost arestată iubita miliardarului pedofil

Ghislaine Maxwell este acuzată că ar fi recrutat tinere și le-ar fi obligat să întrețină relații sexuale cu Jeffrey Epstein și cu apropiații săi, fapt confirmat și de una dintre victimele lui Epstein, Virginia Giuffr

Miliardarul american Jeffrey Epstein, 66 de ani, a  fost apropiat al lui Bill Clinton, Donald Trump şi al prinţului Andrew. El a fost găsit mort în celula sa dintr-o închisoare americană, cu puțin înainte de a începe procesul, în august 2019.

Magnatul a fost dat în judecată de Jennifer Araoz, una dintre victimele sale, care solicita plata unor despăgubiri.

Epstein a fost arestat pe 6 iulie, pentru trafic de minori, în New York şi Florida, în perioada 2002 – 2005, fapte pentru care riscă o pedeapsă de până la 45 de ani de închisoare.

Prințul Andrew nu recunoaște nimic

Ducele de York a negat că ar fi cunoscut-o pe cea care îl acuză de pedofilie și spune că nu avea cunoștință de abuzurile prietenului său, miliardarul pedofil Jeffrey Epstein.

Prințul Andrew susține că nu a văzut nimic și nu a știut de abuzurile sexuale ale prietenului său, miliardarul pedofil Jeffrey Esptein, și încearcă să demonteze toate acuzațiile formulate împotriva sa de femeia care spune că a abuzat-o sexual pe când era minoră.

Care sunt capetele de acuzare

Potrivit rechizitoriului, fosta iubită a miliardarului va fi inculpată cu şase capete de acuzare, inclusiv de trafic de minore, pentru că l-a ajutat pe Epstein să comită numeroase agresiuni, dintre care unele petrecute cu aproape 20 de ani în urmă.

Procuratura din Manhattan a anunţat organizarea unei conferinţe de presă pentru a prezenta capetele de acuzare împotriva acestei femei care s-a aflat în fruntea listei presupuşilor complici ai magnatului din momentul în care acesta s-a sinucis în închisoare în august 2019, potrivit digi24.ro

Ultimele stiri

  • Unde este Poiana Narciselor, peisajul de vis pe care românii îl caută pentru o vacanţă ca de neuitat
  • Imagini apocaliptice, cu sute de mii de pești morți, pe o suprafață de sute de hectare. Căldura, ucigaşul silenţios (VIDEO)
  • Florin Călinescu, atac dur la Klaus Iohannis: „Să ții un post blocat 27 de ani, asta este o mizerie…”
  • Românii care se aleg cu pensii mai mari cu 1.500 lei, după recalcularea de la 1 septembrie 2024
  • Meteorologii ANM anunţă, după ploi şi vijelii, canicula în mijlocul lunii mai. Zonele afectate
  • Cutremur în România, marți dimineață/Ce magnitudine a avut seismul din 7 mai
  • Motivul pentru care Guvernul e la un pas să „îngheţe” salariile şi pensiile. Anul electoral îi încurcă mult
  • Cinci muncitori au murit în Sicilia, într-o stație de epurare – VIDEO
  • Israelul bombardează intens oraşul Rafah, din Fâşia Gaza, deşi Hamas a acceptat o propunere pentru un armistiţiu. Cel puţin 12 morţi (VIDEO)
  • Polonia verifică dacă judecătorul care a cerut azil în Belarus a fost spion
  • Exit mobile version