AcasăNewsPoză de grup: un pedofil şi un violator rânjesc la curtea prinţului...

Poză de grup: un pedofil şi un violator rânjesc la curtea prinţului Andrew

Trei protagonişti ai unor scandaluri sexuale care au mânjit Casa de Windsor: în presa britanică a apărut o fotografie şocantă cu  fostul om de afaceri Jeffrey Epstein (condamnat pentru  pedofilie şi trafic de minori şi care s-ar fi sinucis în închisoare) şi mogulul violator de la Hollywood, Harvey Weinsten, participând jovial la un party la iarbă verde organizat de ducele de York, fiul preferat al reginei Elisabeta a II-a, compromis definitiv după ce a fost acuzat că a participat la orgii  cu tinere traficate de Epstein.

 

În grupul zâmbitor (Epstein îmbrăcat în uniformă de marină- Wiesntein, la frac)apare mascată şi Ghislane Maxwell, iubita (şi proxeneta) lui Epstein  – fiica magnatului media Robert Maxwell nu a fost văzută în public de câteva luni şi este acuzată de FBI  că i-a furnizat miliardarului tinere ani de zile, pregătindu-le chiar pentru escapadele sexuale cu acesta. Culmea, petrecerea a fost organizată pentru aniversarea de 18 ani a fiicei prinţului Andrew, Beatrice. Andrew, în vârstă de 59 de ani, a declarat că nu a fost conștient de ancheta Epstein în momentul în care şi-a invitat prietenii, afirmaţii considerate scandaloase de unul din avocaţii victimelor miliardarului american – Jack Scarola a spus că prinţul era la curent cu orgiile sexuale petrecute în vilele lui Epstein din Florida şi Caraibe. Palatul Buckingham a refuzat să comenteze fotografia Epstein-Anrew-Maxwell, precizând că petrecerea lui Beatrice a fost “un eveniment privat”, în timp ce „ducele de York încă face parte din Familia Regală și vă puteți aștepta să-l vedeți la ocazii familiale”.

Agapa din curtea Palatului Windsor a costat 400.000 de lire sterline, dar regina şi prinţul Filip nu au participat. În urma implicării prinţului Andrew în scandalul Epstein, care a determinat renunţarea la îndatoririle sale publice, Elisabteta a II-a l-a pedepsit pe fiul său preferat, anulând ceremonia lui de împlinirea a 60 de ani care urma să aibă loc în februarie 2020. Avocata Gloria Allred – ce reprezintă numeroase femei care au cerut despăgubiri vizând patrimoniul Epstein –  a cerut ca prinţul să vină la New York şi să colaboreze la anchetă. Procesul lui Harvey Weinstein a fost amânat până în ianuarie 2020, după noi acuzaţii.

Radu Jacotă

author avatar
National
878 afisari

1 COMENTARIU

  1. Jidenutu a platit cu viata caa murdarit uniforma marin americana. Nu si jidenutu in frac..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger