Cauta

Scene îngrozitoare în Ucraina. Un consilier local a detonat grenade în plină ședință/Un mort și 26 de răniți – VIDEO ȘOCANT

sursa foto: captură video X (Twitter)/Voice Of Wales

Scene șocante într-o localitate din Ucraina. Momentele înfiorătoare au fost surprinse în imagini. Pe înregistrarea video ajunsă pe rețelele de socializare se aud țipete și se observă fumul care cuprinde încăperea, după explozia unor grenade, în timpul unei ședințe.

Un membru al consiliului local dintr-o localitate din vestul regiunii Transcarpatia, din Ucraina, a detonat cel puțin două grenade în plină ședință, într-o încăpere în care se aflau zeci de oameni. Momentele de groază au avut loc vineri, 15 decembrie.

Potrivit informațiilor preliminare, cel puțin o persoană a fost ucisă și 26 au fost rănite, dintre care șase în stare gravă, potrivit The Kyiv Independent.

Scenele șocante, surprinse în imagini

Nu este clar dacă oficialul care a detonat grenadele a fost rănit sau ucis. Poliția a publicat o înregistrare video care arată un bărbat intrând într-o cameră aglomerată, pe care au identificat-o ca fiind o clădire a guvernului local din satul Keretsky, Regiunea Transcarpatia.

Din imaginile ajunse pe rețelele de socializare se poate observa bărbatul intrând în încăpere. La un moment dat, el scoate din buzunare câteva obiecte. Care s-au dovedit a fi fost grenade, pe care le-a aruncat pe podea. Au urmat explozii, s-au auzit țipete, iar încăperea a fost cuprinsă de fum și de groază.

Nu se cunosc, până la momentul de față, detalii oficiale cu privire la identitatea oficialului local. Și nici care ce ar fi putut sta în spatele comiterii unui astfel de gest înfiorător.

Atenție, vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Ultimele stiri

  • VIDEO Ciolacu, mesaj pentru bugetarii nemulțumiți: „Sunt angajați care protestează susținând că muncesc prea mult pentru 1000 și ceva de euro pe lună”
  • Bomba zilei! Coldea și Dumbravă, audiați la DNA – VIDEO
  • Profiturile-record în România ale marilor companii arată că politicile economice ale PSD dezvoltă mediului de afaceri
  • Drumul Expres Pitești – Craiova, Centura Capitalei și Autostrada Moldovei, marile proiecte care vor crește economia României chiar din acest an
  • Revitalizarea economică a județelor Moldovei, prioritate strategică pentru PSD
  • A dat în judecată „Marius Nasta” după ce i-au scos un plămân. A câştigat 150.000 euro în Instanţă, dar răspunsul Institutului – halucinant
  • Accidentul de la 2 Mai. Tatăl tinerei ucise: „Am dorit de la prima înfăţişare să-l văd pe cel care mi-a omorât copilul” – VIDEO
  • Străzile din Bucureşti, mai nesigure decât cele din Bronx. Mărturia femeii atacate, din senin, de un bărbat, în Sectorul 2 (VIDEO)
  • Criteriul în funcţie de care se modifică data la care ieşi la pensie. Iată cum îţi calculezi ziua precisă în care te retragi din câmpul muncii!
  • O nouă pomană electorală în 2024. Ce a anunţat ministrul Agriculturii poate fi, de fapt, o lovitură majoră pentru producătorii din România
  • Exit mobile version