AcasăNewsRusia atacă Ucraina, cu rachete, dinspre Belarus. Două explozii în nord!

Rusia atacă Ucraina, cu rachete, dinspre Belarus. Două explozii în nord!

Rusia atacă Ucraina, cu rachete, dinspre Belarus. Două explozii în nord!

Forțelor Armate ale Rusiei şi-au întărit prezenţa pe teritoriul aerodromului din Zyabrovka, situat în regiunea Gomel, din Belarus. Grupul ucrainean de monitorizare precizează că a remarcat o creștere a numărului de echipamente, un flux de rachete livrate de aeronave rusești.

Un prim atac a avut loc, aşadar, chiar marţi.

Rachete ruseşti asupra districtului Zhytomyr

Rusia a lansat un atac cu rachete asupra districtului Zhytomyr din nordul Ucrainei, anunță șeful administrației militare regionale.

„Avertisment. Două explozii au fost confirmate pe teritoriul districtului Zhytomyr ca urmare a atacului cu rachete”, a scris Vitaliy Bunyechko pe Telegram.

Rachetele au fost lansate din Belarus și că nu s-au înregistrat victime în urma incidentului. Forțele Armate ale Ucrainei le-au mulțumit pentru informaţii partizanilor din Belarus, care oferă asistență Ucrainei în lupta împotriva Forțelor Armate ale Federației Ruse.

author avatar
Andrei Ștefan
577 afisari

5 COMENTARII

    • Dhopital se pare ca sunt multi psihotici ca tine, bine ai face sa te duci acolo sa simti pe pielea ta „povestile” la care te referi

  1. La gunoi cu gunoaiele naziste de ucraineni si drogatul Jeglensky Victorie pentru Rusia impotriva nazistilor ,drogatilor ,poponarilor si pedofililor

  2. Rusia se pregateste sa loveasca masiv Kievul. Acesta va avea soarta orasului Mariupol si va fi o ruina pana in iarna. Zelinski nu va mai dormi bine in curand.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger