Cauta

RĂZBOI ÎN UCRAINA. SCANDAL URIAȘ în Senatul SUA. Administrația Biden, ACUZATĂ că a împins Ucraina într-un război cu Rusia!

antony blinken

RĂZBOI ÎN UCRAINA. SCANDAL URIAȘ în Senatul SUA. Administrația Biden, ACUZATĂ că a împins Ucraina într-un război cu Rusia!

Scandal uriaș în Senatul SUA, acolo unde Administrația Biden a ajuns să fie acuzată că a împins Ucraina într-un război cu Federația Rusă!

Secretarul de stat Antony Blinken a fost nevoit să vină cu explicații în fața politicienilor americani care nu sunt de acord cu poziția și strategia adoptată de Casa Albă în chestiunea ucraineană.

Senatorul Rand Paul a mitraliat Casa Albă!

Senatorul republican Rand Paul a spus clar că, în opinia sa, insistența cu care SUA au cerut Ucrainei să adere la NATO a dus la invadarea acestei țări de către trupele lui Vladimir Putin.

Pornind de aici, Blinken și Paul au avut un schimb acid de replici în timpul audierii Comisiei de Relații Externe a Senatului SUA. Senatorul american a acuzat Administrația Biden că a împins Ucraina într-un război cu Rusia, după ce Casa Albă a susținut în repetate rânduri că va face toate demersurile pentru ca țara condusă de Zelenski să fie inclusă în NATO.

JUST IN: Rand Paul Clashes With Antony Blinken Over Russia Invasion Of Ukraine

Secretarul de stat Antony Blinken i-a replicat lui Rand Paul susținând că s-a respectat „un principiu de bază conform căruia o țară nu poate dicta alteia alegerile pe care le face cu privire la alianțele pe care le face și politicile sale externe”, scrie US Today.

Administrația Biden, dispusă să accepte neutralitatea Ucrainei

Totuși, în fața furiei senatorilor din Congresul SUA, Casa Albă a dat înapoi, anunțând că va accepta un eventual acord între Rusia și Ucraina, care să permită acesteia din urmă să devină „o națiune nealiniată, neutră”.

Noi, domnule senator, nu vom fi mai ucraineni decât ucrainenii. Acestea sunt decizii pe care trebuie să le ia ei – Anthony Blinken

Antony Blinken a apărut în fața comisiei pentru a îndemna parlamentarii să finanțeze integral bugetul propus de administrația Biden pentru Departamentul de Stat. Argumentul său: aceste cheltuieli sunt esențiale pentru a se asigura că războiul din Ucraina va fi un „eșec strategic” pentru Rusia!

Ultimele stiri

 • Strategii și sateliți. Cum concurează marile puteri pentru dominația în Cosmos
 • Franța a devenit Vestul Sălbatic al Europei
 • Un acord de pace în Ucraina nu a fost niciodată mai departe
 • Revoluțiile pe categorii
 • Ați uitat de masturbarea precoce?
 • Dezvăluire bombă! Fostul ministru Nelu Tătaru, racolat de Securitate în perioada liceului. Numele conspirativ
 • Burduja, imn de campanie cu versuri „grăitoare”: „Văd ruine când scot capul pe geam/ Şi Bucureştiul cum se spală în lighean” – VIDEO
 • Mutarea cu care Ciolacu a câștigat bătălia pentru creșterea salariului minim
 • Imagini șocante! Familie din Timișoara, terorizată de vecini. „Sunt timișoreni agresați și hărțuiți de clanuri” – VIDEO
 • Măsurile PSD duc la creșterea veniturilor românilor și în zonele cu salarii mici. VEZI județele care au fost campioane la acest capitol
 • Exit mobile version