Cauta

Proteste în toată Germania. Oamenii se ridică împotriva vaccinării obligatorii (FOTO/VIDEO)

Proteste în toată Germania. Oamenii se ridică împotriva vaccinării obligatorii (FOTO/VIDEO)

Mii de manifestanți au ieșit din nou pe străzi, luni seara, pentru a demonstra împotriva politicii anti-Covid-19 a guvernului Germaniei, în special împotriva vaccinării obligatorii

Protestele împotriva restricțiilor sociale și a regulilor de vaccinare au avut loc în mod regulat în ultimele săptămâni.

Rostock Germany Mecklenburg-Vorpommern läuft 10.01.2022

Nevaccinații, marginalizați în societate

Germania și-a întărit poziția împotriva celor nevaccinați, excluzându-i din restaurante, afacerile neesențiale și din alte locuri.

Potrivit poliției, aproximativ 15.000 de persoane au protestat în 20 de locații din nord-estul landului Mecklenburg-Vorpommern, și peste 17.000 au ieșit în stradă în Turingia.

Orașul bavarez Nürnberg a organizat una dintre cele mai mari demonstrații, cu aproape 3.900 de oameni.

Tausende Menschen in Koblenz unterwegs: Marsch gegen die Corona-Politik

În orașe precum Lübeck și Köln, s-au văzut peste 1.000 de participanți defilând, în timp ce în Gummersbach, la aproximativ 50 de kilometri est de Köln, aproximativ 1.800 de persoane au protestat împotriva vaccinării obligatorii.

În Potsdam, chiar în afara Berlinului, poliția interzisese în avans o adunare a criticilor politicii Covid-19, dar sute de oameni au manifestat luni seara în centrul orașului, scrie Dpa.

De asemenea, au avut loc demonstrații în mai multe locuri din Berlin și în orașele vestice Koblenz și Mainz.

Nürnberg Germany Bayern läuft 10.01.2022

În Fulda, în vestul landului Hesse, potrivit poliției, până la 1.000 de oameni au fost pe străzi, și, de asemenea, în Wangen, în regiunea Allgäu din Bavaria, s-au adunat aproximativ 1.000 de oameni, în timp ce au fost sute de protestatari la Balingen, între Freiburg și Stuttgart, în landul de sud-vest Baden-Württemberg.

Germany: Anti-vaxxers demo takes place near Nuremberg, met with counter-protest

În Saxonia, în est, au avut loc demonstrații împotriva politicii anti-Covid la Dresda, Zwickau, Görlitz, Chemnitz și Freiberg.

La Freiberg, conform estimărilor inițiale, s-au adunat aproximativ 700 de persoane, potrivit unui purtător de cuvânt al poliției. Poliția a spus că a existat o creștere vizibilă a potențialului de violență.

Mai multe incidente violente semnalate

În Bautzen, în Saxonia, cel puțin trei ofițeri de poliție au fost răniți după ce au fost loviti cu pavaj și sticle. Aproximativ 500 de oameni au mărșăluit prin oraș, dintre care aproximativ 150-200 erau considerați huligani violenți sau oameni din dreapta radicală.

În orașul Schweinfurt din Bavaria, o femeie de 51 de ani l-a mușcat pe un polițist la picior.

Sporadic, s-au format contra-manifestații, de exemplu în orașul de est Leipzig, unde aproximativ 300 de oameni s-au adunat în piața folosită de obicei de adversarii măsurilor anti-coronavirus.

 

Ultimele stiri

  • Cutremur de 4 grade, miercuri, în România
  • Crima de la Crângași. Mama suspectului de 16 ani, declarații șoc. Bărbatul „s-a împiedicat, a căzut cu fața în jos și atunci…”
  • Localnicii din zona stațiilor de sortare Iridex și 3R Green din Chiajna, Rudeni, sufocați de munții de gunoaie
  • Angajaţii din aparatul de lucru al Guvernului, protest cu „umbrele triste” – FOTO
  • Banul, ochiul dracului. Alianță AUR-PSD în Mangalia, cu miză de zeci de milioane de euro
  • Un taximetrist român s-a dat drept femeie şi a păcălit alţi doi bărbaţi să-i ofere 25.000 euro. O gafă a pus capăt escrocheriei
  • Gestul banal pe care îl fac şoferii la pompă, când alimentează cu benzină sau motorină, dar care le poate strica maşina
  • COD GALBEN de la ANM. Ploi torențiale, descărcări electrice și vânt, în aproape jumătate de țară – HARTA/Cum va fi vremea în București
  • Secretul unei vacanţe reuşite. Când este bine să vizitezi destinaţiile preferate, ca să eviţi aglomeraţia şi preţurile ridicate
  • Mişcare surprinzătoare a lui Donald Trump în procesul cu Stormy Daniels. Juraţii vor începe deliberările
  • Exit mobile version