AcasăȘTIRI EXTERNENUCLEARĂ! Rușii vor acum DEMILITARIZAREA totală a NATO! Putin plănuiește să atace...

NUCLEARĂ! Rușii vor acum DEMILITARIZAREA totală a NATO! Putin plănuiește să atace Alianța Nord-Atlantică?!

Țările baltice își „umflă mușchii” în fața Rusiei. Decizia care-l va înfuria pe Putin

Prezentatoarea de televiziune Olga Skabeeva, o simpatizantă a Kremlinului, a declarat la televiziunea de stat că Rusia trebuie să „demilitarizeze” nu numai Ucraina, ci și NATO!

Skabeeva a mai susținut și că cel de-Al Treilea Război Mondial a început deja.

Rusia vrea să demilitarizeze NATO

„Poate că a sosit momentul să recunoaștem că operațiunea militară specială a Rusiei în Ucraina s-ar putea să se fi încheiat în sensul că a izbucnit cel mai adevărat război, al treilea război mondial. Așa că suntem forțați să demilitarizăm nu numai Ucraina, ci și NATO”, a spus Skabeeva.

Rusia a numit invadarea Ucrainei o „operațiune militară specială”, pentru „demilitarizarea și denazificarea” acestei țări.

Compromis în UE pentru un embargo asupra țițeiului rusesc

De la începutul războiului, Rusia a fost afectată de ajutorul occidental acordat Ucrainei, inclusiv armament, ajutor umanitar, bani și, cel mai important, sancțiuni economice la adresa Moscovei.

Liderii europeni au ajuns, luni, la un acord cu privire la pachetul de sancțiuni, unde chestiunea cea mai sensibilă o reprezenta embargoul asupra petrolului rusesc, anunță Politico. Astfel, până la sfârșitul anului, importurile de petrol rusesc în Uniunea Europeană vor fi reduse cu 90 la sută.

author avatar
Andreea Vlad
1.263 afisari

18 COMENTARII

  1. CENZURA SI DICTATURA JURNALISTICA PE SITE-UL ZIARE.COM IMPUSA DE NISTE ANALFABETI , FALSI JURNALISTI , SIMPLI COPISTI POSTACI VAI MAMA LOR
    LIBERTATE DE EXPRIMARE PE ZIARE.COM ESTE UCISA . CENZURA SI DICTATURA PUTINISTA I-A LUAT LOCUL

  2. Tovarasi, habar nu aveti in ce v-ati bagat. O sa ajungeti o gramajoara de cenusa in timp ce Biden si Harry vor dansa la Moscova in piata rosie

  3. @Nea Costel….ce „haios” esti mosule, dupa capul tau sec, „toti o sa ajuncem o gramajoara de cenușă,de la NUCLEARA, dar numai TU SCAPI cu Biden”…mare BOU esti cu asa gandire.

  4. SUBSCRIU !!!!ADICA, NEA COSTEL , DACA MAI CREZI IN BIDEU SI COMP , SIGUR AI BAUT APA DUPA CAINE SI ERA SI TURBAT SARACUL…….

  5. Acum orice spune o prezentatoare TV este luat de bune ca apartine lui Putin. Este ca si cum prezentatoare CNN anunta SUA vadeaza Rusia si este luat de bune ca apartinand lui Biden.

  6. Ce s-au excitat ORCII la afirmatiile lui Nea Costel!
    De fapt acesta greseste nu va mai ramane nici cenusa din acesti RETARDATI ai speciei umane.
    Imperiul Roman, Imperiul bizantin, imperiul mongol etc……iar acum urmeaza „Mama Rusia”.

  7. ” Putin planuieste sa atace Alianta Nord – Atlantica ” ? Serios ? Se tavaleste de ras si Lavrov , ala macar are simtul masurii .

  8. Anonimule de la 05-31 17:20 17:20:35 , esti un balegat si imputi atmosfera , si mai esti si prost needucat pe deasupra

  9. Eiiiii , nici chiar asa departe!!! Or fi ei otan nato afica fara Dumnezeu dar sunt cu destule forte si gandire diabolica sa se adune daca vor!!!

  10. Sa nu dea Dumnezeu cel sfant, sa doreasca NATO, derusificarea planetei.
    Sa vedem ce mai zice atunci OLGA SCARBAEVA.

  11. Bine ar fii sa fac praf NATO organizatie nazista condusa de drogati poponari si pedofili , Victorie pentru Rusia ,China si altii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger