AcasăNewsNATO provoacă Rusia de pe teritoriul României. Șeful Grupului de Luptă a...

NATO provoacă Rusia de pe teritoriul României. Șeful Grupului de Luptă a anunţat ce arme au fost aduse în Dobrogea

Şeful grupului de luptă NATO în România a explicat stadiul operațiunilor desfășurate de grupul tactic de militari francezi şi americani care se antrenează alături de militarii români în ţara noastră.

Colonelul francez Vincent Minguet a explicat ce presupune noul sistem de apărare antiaeriană sol-aer pe care Franța l-a desfășurat în Dobrogea.

Sistemul previne trei tipuri de atac

Sistemul desfășurat în Dobrogea se numește MAMBA și este de ultimă generație, fiind operat de 100 de aviatori.

Nu știm unde poate ajunge conflictul din Ucraina. Nu știm niciodată. Cu fermitate, trebuie să înființăm această forță de descurajare. Și, prin solidaritatea țărilor NATO, trebuie să asigurăm o apărare sustenabilă.

Noul sistem de apărare din Dobrogea este funcțional în prezent, dar va fi îmbunătățit”, a explicat șeful Grupului de Luptă NATO în România.

MAMBA Previne trei tipuri de atac: aeriene, rachete, drone. Este un radar, dar mai complicat. Detectează, interceptează și neutralizează aeronave, drone, rachete” – Colonelul francez Vincent Minguet

„Nu aș spune că nu sunt amenințări”

Colonelul francez Vincent Minguet a vorbit şi despre situaţia în care se află ţara noastră.

Sincer, nu știm niciodată. Ca șef militar, tratăm amenințările după mai multe criterii, de la cel mai puțin posibil la cel mai posibil. Toată lumea dorește cea mai mică amenințare…

Trebuie să fim pregătiți pentru cel mai negru scenariu. Nu aș spune că nu sunt amenințări. Trebuie să-mi pregătesc echipa, oamenii, pentru orice.

Situația pe care o vedem la granița României nu este atât de amenințătoare”, a precizat colonelul francez Vincent Minguet, comandantul Grupului de Luptă NATO în România, pentru sursa amintită.

author avatar
Andrei Ștefan
2.079 afisari

36 COMENTARII

  1. România v-a fi făcută praf în caz de război, în timp ce imbecilii de amerloci și cei din vest își vor bea cafeaua la tembelizor urmărind distrugerile de la noi.Nato, cea mai teroristă organizație.

      • Lumeeee…. lumeeeeeeee…….SUNT CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , o zdrenta de troll de pe malul stang al Nistrului . Eu am postat mai jos cu pseudonimele Marco Silva , Anonim , Vlad Tepes , Coiosul castrat , Jiji , ” Jegurile si postacii rapanosi ” , altu care nu misca , ABC , roman (?) , YES , Bill … Ador ca ROMANII sa.mi umfle falcile si sa-mi faca zdrente rozeta , d-aia halesk k.kat cu atata pofta in National . Slava Nistrenia !

    • ROMANIA A AJUNS O RUINA . CLADIRI VECHI DARAMATURI SI VECHITURI DE PE VREMEA LUI CEASCA . INDUSTRIA DISTRUSA , UZINE , FABRICI , COMBINATE , S-AU VANDUT SI DESFIINTAT , SAU LASATE IN PARAGINA
      AGRICULTURA FACUTA PRAF , SE IMPORTA CA SA AVETI CE MANCA , SI CU BANI IMPRUMUTATI .
      NIMIC INVESTITII PE TERMEN LUNG , NICI PE SCURT TERMEN , CA LACUSTELE TRAITI DE AZI PE MAINE .
      MINISTERUL TRANSPORTURILOR , JAFUL SI HOTIA LA DRUMUL MARE , MINCIUNI CU AUTO STRAZI DE MARE VITEZA , CAI FERATE SI LOCOMOTIVE , TRENURI ACCELERATE SI RAPIDE CE NU DEPASESC 60 km/h IN MEDIE PENTRU O DISTANTA MAI MARE DE 200 km .
      MINCIUNI SI PROPAGANDA CA PE TIMPUL COMUNISMULUI , BA MAI RAU ! PROSTEALA PE FATA .
      POLITICIENI IMPOSTORI INCOMPETENTI , FARA STUDII DAR CU DIPLOME VALOROASE , ADUSE LA DOMICILIU
      JUSTITIA SLUGA POLITICIENILOR SI OAMENILOR PUTERNICI OLIGARHI ROMANI CE AU FURAT COT LA COT CU POLITICIENII CE AU GUVERNAT SI GUVERNEAZA
      CORUPTIE CUM NICIODATA ROMANIA SI ROMANII AU MAI VAZUT .
      ROMANIA NU POATE FI INCADRATA NICI LA NIVEL DE SHATRA , POATE NIVEL TRIBAL , ACUM CA TRIBURILE AU FACUT ARMISTITIU SI PACE , SI SE VAD LA O LUNGA GUVERNARE DE ZECI DE ANI CU DESEMNARI STALINIENE , DENUMIRI SI ROCADE CA ALE LUI PUTIN , DICTATURA IN TOATA REGULA
      ROMANII SUNT NERABDATORI SA VADA MODIFICAREA CONSTITUTIEI

      • Adevarat ce zici.E un retardat sub mine care te critica.Sigur face parte din otrepele astea care ne conduc si care ne-au dus tara si poporul unde zici si unde suntem.Il supara adevarul.Un singur lucru te rog ,nu te mai lua de comunisti.Romania a fost scoasa rahat din iobagie,corturi,opinca si mizerie de comunisti nu de jegurile de partide dintre cele doua razboaie.Au facut foamea pe vremea lui ceasca nu ptr ca a fost ceasca de vina,Din mana lor ca si acuma nu iesea nimic bun.Fiecare pleca de la munca cu ceva in traista.Din fiecare loc de munca se ciordea cate ceva.Ca sa munceasca, inginerul nu puteau face meseria lor de cercetare,etc., trebuia sa pazeasca clasa muncitoare sa nu fure, sa munceasca, sa nu vina beti ,sa nu sara gardul,etc.Trebuia sa stai mereu cu festila la fundul lui.Cand ceasca s-a suparat cu rabinul, a trebuit sa-si plateasca datoria.A crezut ca plateste cu dacia, cu frigiderul,aro,etc. A luat-o in barba cand a vazut ca nu ,ca din mana romanilor ieseau numai jafuri pe care nu le dorea nimeni la export.Asa ca a platit cu papica si cu carburantii.Bine le-a facut! Le-a dat mancare cu portia dar nu le ajungea ptr ca se furau intre ei. Din mana lor nu iesea nimic ca lumea. L-au omarat haimanalele degeaba. Acum e la fel.Cine se inghesuie dupa tehnica facuta de romani? Nimeni! La noi hotia,maneaua,prostitutia,drogurile, ocupatii de baza. Tot ce iese din mana de romani sunt numai caricaturi.Mergeti la polonezi sa vedeti alta tara si alt popor, n-au ciordit si n-au vandut pe spagi nimic la straini, nu-i mai recunosti.

  2. Francezii militari pedofili si marii specialisti drogati criminali amerlicani provoaca Rusia de pe teritoriul RO ? guvernul roman sluga la drogati si pedofili tranvestiti din West trebuie judecati pentru tradator de tara

    • Nici o legatura cu insultele cu care le exteriorizezi muistule , estei debil mintal confirmat.
      Americanii sunt initiatorii acestui razboi cu intrigi bine construite si gandite pentru a implica UE si cat mai multe tari impotriva Rusiei care detine un teritoriu imens si bogatii subterane , UE ne avand armata sunt la mana USA care si-au gasit mercenarii (cred ca asa se numesc cei care lupta in razboi si sunt platiti ) in armata Azovista .
      UE este la bocancul USA si ordinele lui Zelenscky care este marioneta senilului Biden si el teleghidat de Democratii Americani .
      Lupta se da pentru o noua Ordine Mondiala , Americanii pierzand rolul de Jandarm Mondial de mai multi ani , vor sa recupereze acest prestigiu iluzoriu , de unde si implicarea lor in Taiwan si se continua …..

  3. Cei doi de mai sus sunt tare negativiști sau nu au cunoștințe militare mai deloc.
    Acest lucru se vede din exprimarea lor mediocră ușor dusa spre extreme.
    Ce face NATO aici în această zona este minuțios gândită și măsurile luate în consecință sunt de apărare la acest moment.
    Se vede că pe lângă cele expuse de comandant se lasă loc de interpretare sau de îmbunătățire având in vedere reacțiile ce vin de la răsărit.
    Nu trebuie sa uităm că politica de apărare a partenerului strategic este in îndepărtare de pe la 1850.
    Blocul de apărare în care activăm este unul defensiv și nu trebuie sa subestimam posibili atacatori care în ultimul timp își arată colții prin diferite zone ale globului cu tendințe de acaparare tot mai mari.
    Ce sa facem sa stăm cu mâinile în sân .
    Cei doi de mai sus stați jos nota 4 la atitudinea pe care o aveți sau lucrați pentru și alții .

    • BRÂNCOVENE , ESTI PROST DE PUTI .
      SI MAI PUI SI FRANA . CAUTA PE CINEVA SA-TI SPUNA ADEVARUL CA POATE PE CEI CARE-I CUNOSTI SUNT JENATI
      DAR DIN CONSTATARI , SE VEDE CA ESTI SOLITAR , LABBAGIU DECI SLABE SANSE SA AFLI CEVA

  4. Brancovene, crezi ca mai primesti o tresa sau o stea pentu postari inepte ?!
    Spune-i comandantului tau ca e si el imbecil si tradator ca si sefii lui…
    De ce ai crede ca numai tu(voi) esti destept si ceilalti sint prosti ?
    Imi provoci scirba si, pentru ca pui in pericol toata Romania, eu te-asi elimina, intr-un mod mai extremist !
    Turma de racani si replici ale lui mos Teaca ce sinteti !
    Mercenarii dracului !!!
    Nota ta e cu minus, minus infinit, decerebratule !
    PS Ma racanilor, voi v-ati intrebat daca poporul vrea nato si de partea cui este el in razboiul din Ucraina ???

  5. Pentru 11:58:02 ești mediocru și abject in exprimare cât și că om.
    Stai jos nota 2, meri la stăpân și stai blând, sper că ai 8 clase, cu toate că nu se vede.
    Nu meriti jignit e timpul vostru.

    • Alex, mi-am scos P U L A , am decalotat-o si te astept sa o iei in cioc. S P E R M A trebuie sa o inghiti.

  6. ALEX alias BRÂNCOVEANU , se vede ca nu ai gasit pe nimeni pana acum , mai incearca
    Adevarul doare . Esti un vierme de closet si un bosorog imputit si nespalat , mars pe zoaie.com jegule

    • BARBAROSA tu esti hoit ambulant , si cadavru perimat . Amin
      Puti a putrfactie ….mars in pzda matii pe zoaie.com

  7. Daca Redactia „National.ro” permite ca rubrica „LASATI UN MESAJ” sa se transforme intr-o HASNA de cuvinte vulgare, unde unii MAGRAONI sa posteze dejectii de asa zise pareri de GROBIAN TROGLODIT, atunci veti avea cititorii pe care ii „meritati.” !!…..Domnule Ciprian Voinea si doamna Gabriela Stanciu.!….voi inainte de a „posta”!? nu „mesaj”!?, cititi acea scriere.

    • Jegule , mars in pzda matii de comunist in putrefactie . Suji pulocul la greu pe zoaie.com unde se impune CENZURA SI DICTATURA , si esti SHEFUL TROLLILOR SI POSTACILOR ACOLO .
      FUTEO-ai pe jarteaua de matra in gura de vierme cu scritorul matii in gura de cadavru perimat , hoit COMUNIST CE ESTI , FOST CONTOPIST PE LA SCANTEIA , sau FLACARA
      Borasi-ar toti romanii madularele in gura ta

    • Fals HELVET PADUCHIOS, JEG AL NATIUNII , DAMBLAGIU SI BOLNAV MINTAL , VEZI CA ESTI CAUTAT DE CEI DE LA 9 CA ESTI DAT ABSENT

    • JEGURILE SI POSTACII RAPANOSI FALSI JURNALISTI DE PE site-ul ZIARE.COM INFESTEAZA INTERNETUL , INCLUSIV acest sit CE A SUPRAVIETUIT CENZURII

      ZIARE.COM . CELE MAI JEGOASE SI MAI ORIBILE PUBLICATII DIN ROMANIA. RUSINEA JURNALISMULUI CU POSTACI ANALFABETI SI DEBILI ACUM INCEARCA SA INVADEZE site-ul NATIONAL.RO , CU AMENINTARI SI INTIMIDARI LA FAL FAC SI PE ZOAIE.COM

      Ziare.Com SITE-ul INFRACTORILOR SI IMPOSTORILOR . FALSI JURNALISTI
      O RUSINE SI UN PERICOL PENTRU DEMOCRATIE SI UN ADEVARAT PERICOL
      ACEST SITE de ZOAIE SI ZDRENTE DE POSTACI ANALFABETI CE SCHINGIUIESC LIMBA ROMANA SI SE DAU JURNALISTI
      ARTICOLE DE O MIZERIE SI O IMBECILITATE DE NEMAIVAZUT pe Site-ul ziare.com
      IN PLUS CENZURA ESTE LA MAXIM , DACA NU LAUDATI CLASA POLITICA SI COMENTARIILE NU SUNT ELOGIOASE SI LINGUSITOARE LA MIZERABILELE LOR PUBLICATII , ATUNCI SUNTETI CENZURATI

  8. rromania e oficial stat esuat din 1999 incoace. incapacitate de plata: de aceea ne imprumutam la cea mai mare dobanda din lume dupa venezuela si coreea de nord, de aceea resursele sunt luate pe nimic de colonizatori, de aceea suntem furnizori de carne vie (prostitutie, reproducere, munca), de aceea avem corporatii care fac legea direct in avantaj. de aceea NU avem armata, doar o haita de ieniceri platiti de dusman(colonizator). mai este nevoie sa continui?
    adevartul stapan peste colonie (cel putin reprezentantul direct al celor care detin teritoriul colonial rromania) este cel care semneaza bancnotele de cand l-au asasinat pe Ceausescu: mugurel isar-escu: khazar/ashkenazi din „tribul al 13lea”, al lu rockyfella/rottingchild si restul khazarimii satanizde

  9. Normal că toți parteneri strategici fac declarații cât mai belicoase, doar ei sunt departe de zona de conflict. Chiar doctrina lor prevede că orice conflict trebuie dus departe de granițele proprii, fiind folosite pe post de paratrăsnet alte state, așa cum se întâmplă acum cu Ucraina, dar și unde își pot arăta mușchii.

  10. Toate scuturile sunt bune ca in față unui nebun e bine sa pui toate halatele la vedere.Avem scut romanesc avem scut american avem scut Patriot si cel francez care e un Patriot varianta franceza. E mai mic ca pakul 3 ce duce la 160 km duce doar la 100. Ce e bun ca e 360 de grade Patriot bate doar 180 in rest si unu si celalalt lovesc rachete de croaziera. E bine. Franta are arme bune.

  11. Este inacceptabil ca Romania sa sustina Ucraina ,un stat NAZIST a lui Zelenski. Este cea mai mare prostie politica ce face NATO prin ajutorul dat Ucrainei NAZISTE.

    • Ce intelegi tu prin nazism cand voi ati omorat toti rusii nativi in Donbas si Lugansk la bombardamente date alan dala? Nazism e atunci cand un partid politic determina ce oameni sunt mai superiori ca altii si organizezi un stat aşisderea. In zonele alea e tot mort si distrus nici nu se mai merita bataia…

  12. Cel mai bine pt Ucraina sa inainteze pana unde poate apoi turnat beton. Un zid mare din beton care sa apere Europa de migratorii navalitorii praduitorii slavi.
    In spatele zidului pui intariri si suptiat navalitoru la betie si dupa sarbatoare.

  13. Cine acceseaza site-ul CNN de azi, gaseste urmatoarea declaratie de guvern SUA :…” Statele Unite va prelua anul acesta 100.000 de refugiati ucraineni, printre refugiati care vor avea INTAIETATE sa fie PRIMITI in SUA, anul acesta sunt membrii ai comunitatii LGBTQI +, cei care au membri de familie in Statele Unite, cei cu nevoi medicale deosebite si jurnalistii”. !!?? .

  14. In SUA ,lupta de gen si cea de rasa sunt pe cale sa inlocuiasca lupta de clasa,iar Europa a copiat modelul american.

  15. Inlocuiti voi toti lupta de „gen si de rasa” cu toate crimele si violurile de bebelusi si toate atrocitatile comise de rusi. Idiotilor imbecili! Plecati dreaq in rusia voastra infecta!

      • De moment sunt eu in tura , behai disperat in pozitia capra in boschetii din spatele garii Tiraspol ,,,,,,behehe……..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger