AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Vladimir Putin, avertizat: Rusia va fi ștearsă de pe...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Vladimir Putin, avertizat: Rusia va fi ștearsă de pe fața Pământului dacă folosește bomba atomică în Ucraina! – VIDEO

explozieAmerica, la un pas de APOCALIPSA NUCLEARĂ! Toată Coasta de Est a SUA, rasă de pe fața Pământului! - VIDEO

Marea Britanie va șterge Rusia de pe fața pământului dacă Vladimir Putin va lansa bomba atomică, din disperare să câștige războiul din Ucraina. Această afirmație aparține unui expert britanic, personaj foarte influent la Londra.

La Moscova s-a vorbit în ultimele zile despre cum Rusia va trage cu arme nucleare în Marea Britanie, iar Regatul Unit va fi distrus în doar trei minute de rachetele Kremlinului. Ca răspuns la această amenințare, britanicii au ieșit la atac.

Folosirea armelor nucleare, sfârșitul Rusiei?

Nile Gardiner, expert în politică externă și fost consilier al ex-premierului Margaret Thatcher, a declarat pentru Express.co.uk că rușii nu sunt o forță militară de speriat.

De la cel de-Al Doilea Război Mondial încoace fiecare lider rus a înțeles că lansarea bombei atomice ar însemna sfârșitul Rusiei. Chiar și Marea Britanie de una singură, cu arsenalul nuclear din dotare, are capacitatea de a distruge Rusia, să nu mai vorbim de ceea ce SUA au la dispoziție – Nile Gardiner, expert în politică externă

Concluzia fostului consilier al lui Margaret Tatcher: „Realitatea este că utilizarea armelor nucleare de către Rusia ar fi sfârșitul Rusiei și ei știu asta”.

De ce este Vladimir Putin periculos

Gardiner nu crede că Putin ar îndrăzni să recurgă la utilizarea armelor nucleare și a susținut că o astfel de retorică este pur și simplu „propaganda rusă clasică”. El a spus că aceasta este folosită ca o tactică de intimidare într-o încercare disperată de a sparge NATO și de a „aduce frica în țările occidentale”.

Totuși, Putin ar putea fi extrem de periculos în eventualitatea unui eșec al planului său de război în Ucraina, caz în care se va gândi mereu la răzbunare, crede Neil Gardiner. De aceea el a îndemnat lumea să nu subestimeze declarațiile președintelui rus, comparându-l cu un șarpe care așteaptă ocazia perfectă pentru a mușca pe cineva.

author avatar
Andreea Vlad
1.483 afisari

19 COMENTARII

  1. Cât de imbecil poate fi englezoiul puli. Crede că dacă el dă cu bomba , anglia v-a scăpa? Ne ducem pe pulă toată planeta.

    • NICI UN DUBIU ! IN CAZ DE RAZBOI MONDIAL , O ” ESCALADARE IN LANT ” NUCLEARA VA AVEA LOC , DUPA CARE O IARNA NUCLEARA TIMP DE DECENII , POATE SECOLE, MILENII , IAR DACA VOR EXISTA SUPRAVIETUITORI , VOR DISPARE SI EI DIN CAUZA CONDITIILOR EXTREME SI RADIATIILOR IN TIMP SI IN CHINURI SI COPIII , COPIIILOR LOR .EXTERMINAREA VIETII PE PLANETA VA FI TOTALA . SE PRECONIZEAZA O SUPRAVIETUIRE A FIINTELOR DE TALIE FOARTE MICA , INSECTE, SOARECI , ETC CE SUNT ADAPTATE VIETII SUBTERANE , SI POT AVEA O MICA SANSA
      DECI , FERICITI CEI CE SE VOR AFLA IN EPICENTRELE BOMBELOR ATOMICE SI NU VOR AVEA TIMP SA CLIPEASCA , CA VOR FI EVAPORATI

  2. este exact invers , cu doua rachete Satan , englejii dispar ca n-au unde pleca de pe insula lor , pe cand rusia cu siberia lor imensa au unde se duce . ca sa dispara rusia cu siberia dispar toti de pe planeta pamant .

    • Nu ori si ce fel de Satan, ci Satan 2 🙂 adica ala cu doua perechi de….
      Fratili lu’ BoJo nu a auzit de „mana moarta”?

  3. Pure speculații și idei ale unor debusolați. O fi Putin un agresor notoriu dar tâmpit nu este. Orice lovitură asupra unuia înseamnă automat și lovitura de răspuns. Putin și oamenii din jurul lui știu ce înseamnă un atac nuclear de mari proporții pe Pământ. Dispariția nu numai a Rusiei dar și a SUA și Anglia, pe lângă ei și noi, toți, ceilalți.

  4. Doresc sa o mierlesc intr-un menaj a tri , cu Gelu si Gica contra vantului inlantuiti in 69 , amoru invinge atomicu ……hihihihihi

  5. Marea Britanie trebuie sa stie ca racheta rusa Zircon cu multiple focoase (de 9 ori viteza sunetului) poate AJUNGE in fix 9 minute la Londra. AMIN!!.

  6. Britanicii ,eternii paduchi din frunte.Se cred inca stapanii lumii ca acum 2-300 de ani.Poate ca cineva ar trebui sa le ceara socoteala pentru milioanele de oameni ucisi,torturati si sclavizati pe patru continente.Au tupeul sa vorbeasca nesimtitii.

  7. Eu am stiut ca in Romania doua lucruri sant sfinte si anume,prostia si hotia,dar nu am stiut ca avem un asa numar mare de rusofili.Poate má insel,poate de aceasta data sau intilnit mai multi disperati si neimpliniti care isi varsa veninul pe aici.

  8. Pe un ,,gogule’’ l-am prins cu mata-n sac.Un amarat frustat care,in viata nu a dovedit nimic.

  9. Daca radiatiile si celelalte efecte nu s-ar raspandi pe tot globul, as zice sa si-o traga linistiti cu nuclearele unii altora. Insa lucrurile nu stau asa, deci e nevoie de cumpatare si prudenta in declaratii. Plus ca se pare ca si Romania e pe lista ruseasca.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger