Cauta

Noua Ordine Mondială anunță Marea Resetare! George Soros va dezvălui planul „Elitei”, la Davos

Pandemia asta devine pe zi ce trece un uriaș experiment pus în scenă de puterea nevăzută a lumii. Nu putem decât bănui ce se urmărește, dar chiar și așa omenirea are de ce să fie îngrijorată. Semnele unei schimbări radicale și nicidecum în bine se arată printre norii adunați deasupra noastră – 2021 este anul în care Noua Ordine Mondială dă Marea Resetare! Planul „The Grand Reset” va fi dezvelit în ianuarie, la Davos, chiar de George Soros, deloc simpaticul bătrânel care patronează (și) Forumul Economic Mondial.

Zice-se că o guvernare din umbră (Noua Ordine Mondială) poate fi impusă lăsând totul la vedere, dar deghizat sub o acoperire inocentă. Plutocrații americani au găsit soluția care le permite să întemeieze NOW – și-au ascuns planurile în spatele unei „armate” de fundații „caritabile” și acționează finanțând o rețea extinsă pe tot globul de „think-tank-uri” și ONG-uri. Printre cele mai cunoscute, dar mai ales puternice astfel de instituții regăsim The Rockefeller Foundation, The Ford Foundation, Open Society Foundation, Carnegie Foundation și Bill&Melinda Gates Foundation. Cu ce se ocupă, nu e greu de intuit, iar atingerea scopului lor este doar o chestiune de timp, mai ales când din spate răsar jurnaliști ajutați în carieră, profesori universitari și medici sponsorizați, experți în drept, tineri din administrația publică și centrală, cu toții niște  „soldații” servili și recunoscători binefăcătorilor lor.

Soros dă ora exactă. În ianuarie, la Davos!

Mai e puțin și vom pricepe despre ce este vorba. La Forumul Economic Mondial de la Davos, programat în ianuarie, amfitrionul George Soros anunță că a sosit momentul pentru Marea Resetare a omenirii. Un angajament pe care toți invitații și-l vor lua de a construi în comun și cât mai urgent bazele unui sistem economic, dar mai ales social pregătit de „Elita globală”.

Pentru un viitor mai echitabil, durabil și mai rezistent, George Soros insistă că „este nevoie de un nou contract social centrat pe demnitate umană și justiție socială. Criza Covid-19 a scos la iveală rupturi de lungă durată în societățile noastre”. Termeni gravi, asumați și care lasă să se vadă că planurile NWO încep să „ardă”.

Printre invitații chemați să afle ce presupune The Great Reset regăsim și câțiva tineri CEO sprijiniți în carieră de ONG-urile și fundațiile pomenite mai sus. Victoria Alonsoperez, fondator și director executiv Chipsafer (Uruguay) este deja prezentată drept un viitor lider global, la fel ca Ajay S. Banga, director executiv la Mastercard și Juliana Rotich, de la Atlantica Ventures (Kenya).

Se poate spune că la Davos se va da ora exactă în lume, căci nu lipsește aproape niciun actor-cheie în guvernarea mondială. Organizația Națiunilor Unite, prin vocea secretarului general Antonio Guterres, și-a dat deja binecuvântarea: „Marea Resetare este o recunoaștere binevenită că această tragedie umană, Covid-19, trebuie să fie un apel de trezire. Trebuie să construim economii și societăți egale, incluzive și durabile, care sunt mai rezistente în fața pandemiilor, a schimbărilor climatice și a multor alte schimbări globale”.

Concluzia a tras-o chiar Prințul Charles: „Pentru a ne asigura viitorul și pentru a prospera, trebuie să ne dezvoltăm modelul economic și să punem oamenii și planeta în centrul creării valorii globale. Pur și simplu nu putem pierde mai mult timp”.

Ultimele stiri

  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Incendiu puternic lângă București. Pompierii au intervenit de urgență în Mogoșoaia
  • Țările UE „Big Bang” riscă să-și piardă avantajul competitiv
  • Cap compas Riad. Petrobogăția atrage giganții bancari
  • Vehiculele Green Deal nu sunt pentru muritorii de rând. Prețurile cresc, în loc să scadă
  • Accident rutier cumplit, în Joia Mare. Doi oameni au murit, în Argeș
  • Elefantul lui Buddha ar putea strivi în curând Dragonul lui Confucius
  • Pică transferul lui Coman?! Arabii n-au mai venit la București
  • Dolarul puternic, marea amenințare pentru dușmanii Americii
  • Exit mobile version