AcasăȘTIRI EXTERNEMarea Britanie îşi „blindează” aeroporturile civile cu avioane militare de luptă! Londra,...

Marea Britanie îşi „blindează” aeroporturile civile cu avioane militare de luptă! Londra, pregătiri de război cu Rusia!

rachete HarpoonRusia a făcut PRAF şi pulbere rachetele Harpoon livrate de Marea Britanie

Conceptul de a dota aeroporturile civile cu avioane militare de luptă este numit Agile Combat Employment (ACE).

A fost în lucru de mai bine de un an și este destinat, în primul rând, utilizării în potențiale hotspot-uri de pe tot globul, cum ar fi Indo-Pacific, Orientul Mijlociu sau chiar flancurile estice ale NATO în Europa.

Războiul a grăbit „militarizarea” aeroporturilor civile

Dar invadarea Ucrainei de către Rusia și îngrijorările cu privire la un război ulterior care implică NATO au văzut acum ACE accelerată și extinsă în Marea Britanie, au confirmat surse de rang înalt.

Va fi pentru prima dată de când Marea Britanie a declarat război Germaniei în 1939 când RAF elaborează planuri pentru a dispersa avioanele de luptă în diferite părți ale țării.

Au trimis drone Ucrainei

ACE va fi, de asemenea, utilizat într-un alt mod, asigurându-se că aeroporturile regionale sunt echipate cu suficient combustibil și provizii pentru a permite avioanelor de vânătoare să aterizeze acolo și să efectueze „retururi operaționale” rapide înainte de a decola din nou.

Altfel, Marea Britanie a anunţat sâmbătă că trimite drone submarine Kievului pentru neutralizarea minelor rusești.

author avatar
Andrei Ștefan
1.177 afisari

4 COMENTARII

  1. Am spus din prima zi ca englezii sunt implicati in Ucraina,dar nu stiam ce anume e miza conflictului cu rusii,pe ce este disputa.Acum se stie,e vorba de mineralele de litiu si titan din zona disputata Donbas evaluate la mai multe trilioane.Ceea ce nu pricep este de ce nu pot sa faca o companie mixta ruso-ucraineana ca sa renunte la razboi.Adica doi berbeci care se bat risca sa duca toata Europa la dezastru??e mai ieftin sa faci pace

  2. Anglia in 1989 la căderea comunismului a avut o scurtă experiență militară cu URSS, cine își mai aduce aminte mareșalul rus care comanda armata din fosta RDG, după o întâlnire cu niște comandanți NATO, a fost asasinat pe scările clădirii în care s-au purtat discuțiile.
    Da aici a plecat ceva scurt și cei bănuiți au fost englezii care sunt primii pe lista celor de la răsărit, chiar și acum.
    Probabil având servicii bune de contraspionaj in virtutea unor date și informații de prima mână au dispus măsurile actuale și de viitor.
    Portavionul ăla cap de listă al NATO, este puțin mai mult gripat de la atâta nefolosinta fapt pentru care l-au dus din nou în docuri, are fratele mai mare vreo 14 bucăți în serviciu și poate face față creșelor actuale.

    • Fratele mai mare are si el 40% din flota in docuri la reparatii, peticeli temporare, caci bani de reparatii adevarate nu mai sunt.
      Pe de alta parte de cand cu rachetele hipersonice, portavioanele sunt ditamai tintele care pot fi scufundate cu 2-3 lovituri.
      Moda in navigatie este mic si stramt, cu putina expunere la radare.
      Bineinteles ca englezii, cei mai talmudizati dintre toti europenii, au trecut la actiuni criminale cu tupeul koser ce le este caracteristic.

  3. Anglia și Ucraina au un singur stăpân Rothschild care-si musca mâinile de pierderea bogatiilor Ucrainei. In plus englezii trebuie terorizați cu spaima războiului, altfel se destramă UK pentru ca scoțienii, nord irlandezii și galezii vor in UE. De-asta și atacul conjugat al US și UK asupra UE și Euro. Este totuși cântecul de lebădă al anglo-saxoni lor. Totul este cât va accepta Germania șantajul amerlocilor. Când vor trece cu arme și bagaje în tabăra BRICS totul is over pentru anglo-saxoni, n-au decât sa declare război deschis Europei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger