Cauta

LGBT în clasele primare. „Profesorii care vor să predea ideologia sexuală să plece”

LGBT în clasele primare. „Profesorii care vor să predea ideologia sexuală să plece” / Foto: printscreen

Predarea unor subiecte precum identitatea de gen și a orientarea sexuală în rândurile elevilor din clasele primare a stârnit o adevărată furtună în SUA.

După ce a apărut o scrisoare a unor oficiali din Fargo County, Dakota de Nord, SUA, care îndeamnă profesorii din Florida să se mute în acest stat dacă se opun Legii privind drepturile părinților în educație, secretarul pentru Educație din Florida, Manny Diaz Jr. a declarat că este de acord.

„Susțin pe deplin o relocare de 1.800 de mile”

Scrisoarea, adresată „Educatorilor din Florida”, era menită să exprime disprețul oficialilor școlari față de HB 1557, Legea privind drepturile părinților în educație, care interzice predarea orientării sexuale și a identității de gen pentru elevii din clasele primare.

Aceasta îi încurajează pe profesori să se mute în comitatul Fargo dacă nu sunt de acord cu această lege. În replică, Diaz Jr. a spus că dorește ca profesorii să plece din Florida dacă susțin predarea ideologiei sexuale la copiii mici, scrie Florida’s Voice.

„Susțin pe deplin o relocare de 1.800 de mile pentru orice adult care insistă să instruiască elevii despre ideologia sexuală”, a declarat Diaz. Statul Florida a adoptat legea care interzice predarea în școlile primare a chestiunilor legate de identitatea de gen și orientarea sexuală.

„Mass-media a denaturat un proiect de lege cu minciuni care se reflectă în această scrisoare. În Florida, vom continua să recrutăm și să sprijinim profesori de excepție care oferă o educație de calitate axată pe materii fundamentale precum alfabetizarea – în special în clasele primare”, a continuat Diaz.

Democrații au numit proiectul de lege „Don’t Say Gay”. Democrații au declarat că noua lege este prea vagă și trimite un „mesaj de ură” către cei mai vulnerabili tineri.

Statele din întreaga țară se străduiesc să facă față deficitului de cadre didactice. Florida a lucrat la metode inovatoare pentru a crea mai multe căi de acces pentru profesori. De exemplu, statul a facilitat obținerea unei diplome temporare de predare pentru veterani. Guvernatorul republican Ron DeSantis a anunțat, de asemenea, o serie de inițiative propuse pentru a încuraja mai multe persoane să instruiască elevii.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • USR – și falimentul este garantat!
  • SUA și China, pe cale să înceapă „decuplarea”?
  • Revoluția engleză anti-VAR se propagă în Europa?!
  • Ce înseamnă să te pui cu Rusia. Băncile occidentale trag ponoasele
  • „Bogăția discretă”: strategia menită să evite ochii curioși
  • Sancțiunile sunt doar pentru fraieri. Companiile din UE se îmbogățesc din afacerile cu Rusia
  • Nimic nu se pierde, totul se transformă. Apa din haznale trebuie folosită în agricultură
  • De la New York la Tokyo: piețele bursiere, creștere record
  • China cucerește porturile lumii
  • Exit mobile version