AcasăSANATATEOMS, precizări despre identitatea de gen: „Sexul nu se referă doar la...

OMS, precizări despre identitatea de gen: „Sexul nu se referă doar la bărbaţi şi femei”. Noul ghid bulversează lumea medicală

Sexul „nu se limitează” la a fi bărbat sau femeie, a decretat, mai nou, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) într-un nou ghid. Şefii acestei autorităţi au declarat că OMS „depășește” utilizarea termenilor binari pentru „recunoașterea diversității de gen și sexuală”.

Pe scurt, biologic vorbind, OMS încearcă să ne spună că genul unei persoane poate fi şi altul în afară de bărbat sau femeie.

Medicii vor fi daţi peste cap

Noul ghid al celor de la OMS ar putea da peste cap medicina de la nivel mondial. De exemplu, va complica foarte mult tratamentul oferit unui pacient, care, în multe cazuri, se prescrie în funcţie de sexul persoanei.

Schimbarea se va referi la ghidurile de gen publicate inițial în 2011 și sunt utilizate de oficialii din sănătatea publică.

OMS pregătește anunțul: ce altfel de sex există!

Nu este clar exact ce va spune noul sfat al OMS, dar agenția și-a explicat rațiunea schimbării pe site-ul său.

OMS a spus că sfaturile sale vor merge „dincolo de abordările nebinare ale genului și sănătății pentru a recunoaște diversitatea de gen și sexuală sau conceptele conform cărora identitatea de gen există într-un continuum și că sexul nu se limitează la bărbați sau femei”.

author avatar
Andrei Ștefan
1.881 afisari

14 COMENTARII

  1. Acolo la OMS sunt niște dilii care au identificat 112 genuri de la cele mai simple (bărbat cu puță, bărbat cu vulvă, bărbat cu puță și cu vulvă, femeie cu vulvă, femeie cu puță, etc.) până la cele mai complicate dar imaginate de niște minți cărora le-ar sta bine să fie pe alte planete.

    • Astea sunt deviatii, sunt doua genuri:
      feminin: cromozomi xx
      masculin cromozomi xy
      restul sunt boli mintale

      • Sunt două genuri conform oamenilor întregi la minte. ATENȚIE -aceste genuri definite de OMS sunt obiect de studiu în clasele primare la orle de educație sexuală, prin anumite țări „civilizate”. Adică vine una „dragquinn” îmbrăcată corespunzător în clasă, și predă beneficiile homoxesualității unor copii care încă n-au buletin. Dacă în biserică preotul predică Epistola lui Pavel către romani este foarte probabil să i se închidă biserica așa cum s-a întâmplat în Suedia.

    • Este simplu: cine are P U L A e mascul, cine are P I Z D A e femela. Restul sunt bolnavi psihici.

  2. OMS-ul ăsta este supraapreciat. DE CE???

    Și de ce nu se face ordine în modul său de finanțare?

  3. Acestia sunt oameni virusati genetic cu „vaccinurile” mortaciunilor miliardari . In lume, pentru ei, este necesar un vaccin cu antivirus religios daca se mai poate. Oare unde este biserica catolica, unde este inchizitia? Sustinerile lor sunt impotriva dezvoltarii omeniri. Sunt crima impotriva lui Dumnezeu.

  4. Astia sunt varza, vor sa intoarca lumea cu susul in jos!
    Sunt doua genuri:
    – feminin : cromozomi XX
    Masculin: cromozomi XY
    Orice altceva este o baliverna, oameni pierduti, dereglati mintal, sau cu alte probleme (provocari, tentatii).
    Cei care au orientare sprea acelasi sex sunt una, la ei este vorba despre o tentatie, pe care ei stiu cum o gestioneaza.
    Dar astialaltii ca nu sunt barbat ca nu sunt femeie, ca nu am de fapt niciun gen, nulo (doar cautati ce inseamna nulo – smothie), sunt dereglati mintal care au nevoie de tratament psihiatric si de ajutor.
    Pe copiii sa ii lase in pace, la copii este o abominatiune ce le fac, le spala creierul si noi suntem de vina ca ii lasam, copiii sunt nevinovati si avem datoria sa ii protejam, toata societatea, chiar daca nu sunt ai nostri, sunt ai lui DUMNEZEU in primul rand si noi trebuie sa aparam creatia lui Dumnezeu si pe nevinovati.
    Daca parintii sunt cu capul trebuie luati de sub tutela lor.
    Si OMS ar trebui sa dispara

    • Este promovat de OMS și încă de la grădiniță. Copiilor li se explică binefacerile homosexualității de mici.

    • Chiar nu vezi nici o legătură între fututul în cur și înmulțirea oamenilor? Sau între promovarea avortului și înmulțirea oamenilor? Sau între egalitatea de șanse și înmulțirea oamenilor? Sau între distrugerea familiei tradiționale și înmulțirea oamenilor? Toate sunt promovate de aceeași obsedați malthusieni.

  5. Aceasta este propaganda NATO care distrug omenirea sub conducerea diavolului drogat

  6. Greu de crezut ca exista asemenea ciudati. Sa impună ei și altora degradarea minții lor tulburate. Își bat joc de copii spunând le asemenea inepții. Și în pandemie au luat masuri aberante, se pare ca sunt instrumentul altora.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger