Cauta

Joe Biden, chemat să nimicească religia creștină din America!

America a intrat în Noua Ordine Mondială înaintea tuturor și arată calea de urmat și pentru nehotărâții din Europa. „Gândirea liberă”, o mișcare controversată din State, la care a aderat numeroși politicieni, i-a trimis o scrisoare președintelui-ales Joe Biden prin care îi solicită nici mai mult, nici mai puțin decât înlăturarea influenței creștine din America! Printre altele, se vrea eliminarea de pe toate bancnotele aflate în circulație a expresiei „In God We Trust” („În Dumnezeu avem încredere”)!

Joe Biden a fost interpelat de trei congresmeni, membri Freethought Caucus, deranjați de politica creștină dusă de Donald Trump și alegătorii săi, americanii conservatori, tradiționaliști. Este vorba despre Sean Casten, congresmen de Illinois, Jamie Raskin, congresmen de Maryland, și Jared Huffman, congresmen de California. În spatele lor este o adevărată organizație din care face parte politicieni de marcă, oameni de afaceri, profesori, bancheri, cu toții deranjați de „influența creștină” în societatea americană.

Acești oameni, adunați în organizația Mișcarea „Gândirea liberă”, au pus umărul la alegerea lui Joe Biden, iar acum se așteaptă ca președintele să le răsplătească eforturile. Ei cer următoarele:

Documentul trimis președintelui-ales îl avertizează pe Joe Biden să evite „invocarea sintagmei «valori iudeo-creștine», deoarece a fost folosită ca o armă de militanții creștini care urmăreau să submineze libertatea religioasă și toleranța)”.

Între timp, Joe Biden are altele pe cap și anume tocmai s-a aflat că echipa lui de campanie a încasat o donație de la fostul senator Barbara Boxer (Partidul Democrat), înregistrată ca agent străin pentru o firmă chineză de supraveghere și securitate! Misiunea: spionarea musulmanilor uiguri. Democrata Barbara Boxer urma să furnizeze „servicii de consultanță strategică” filialei americane a firmei chineze de spionaj Hikvision, potrivit unor documente depuse la Departamentul de Justiție.

Și iată cum „Bidenii” apar iar într-un scenariu legat de relațiile lungi și confortabile cu entități străine și guverne controversate. „Fluxul de bani continuă și orice pârghie pe care aceste puteri străine ar avea-o asupra familiei Biden încă există și-n prezent”, notează presa americană.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • S.O.S la poarta AUR! Simion, scos din joc!
  • Baricada de la Inter reintră în actualitate ceva de speriat
  • Guvernul, făcut praf de economiști. Inflația va crește
  • Soarta criptomonedelor, la cheremul Americii?
  • Ministerul Energiei face jocul americanilor și îngroapă în datorii Nuclearelectrica
  • „Poarta Eroilor”, construită pentru valorificarea și promovarea patrimoniului cultural
  • Marea durere: criza costului vieții
  • Doamna Ursula s-a trezit la realitate: nu vrea să se alăture SUA într-un război comercial cu China
  • Noi reguli pentru fermierii români. Să nu mai producă dacă nu au cui să vândă
  • Exit mobile version