AcasăȘTIRI EXTERNEItalia, în lockdown până în mai! Situația e gravă

Italia, în lockdown până în mai! Situația e gravă

ItaliaItalia, în lockdown până în mai! Situația e gravă

Situația epidemiologică în peninsulă este destul de seriosă, autoritățile luând decizii dure pentru a stopa răspândirea virusului Sars-Cov-2. Cu încă 24.000 de noi infecții și 450 de decese într-o singură zi, guvernul de la Roma prelungește restricțiile severe chiar și după Paște.

Așadar, Italia rămâne închisă până în luna mai. De luni, peste jumătate din țară va fi în scenariul roșu, după ce Calabria, Toscana și Valle d’Aosta se alătură celor 7 regiuni și provinciei autonome Trento în care sunt deja în vigoare cele mai dure restricții.

Prin urmare, până la 30 aprilie, nu se poate circula între regiuni, iar restaurantele, barurile, sălilor de sport, piscinele, cinematografele și teatrele rămân închise. Redeschiderea lor va fi stabilită la o dată ulterioară.

Măsurile adoptate până acum ne-au dat primul semn de încetinire a contaminărilor, dar situația este încă delicată”, spune ministrul Sănătății, Roberto Speranza, potrivit Mediafax.

Totuși, autoritățile italiene redeschid școlile chiar și în zonele roșii. Astfel, vor reveni în clase elevii până la clasa a șasea, în timp ce în zonele portocalii revin toți elevii până în clasa a opta și 50% dintre liceeni.

author avatar
Andreea Vlad
529 afisari

2 COMENTARII

  1. Ce-au facut statu subteran in Italia..L-au dat jos pe Salvini un patriot ca sa-l repuna pe Draghi un fel de cioloș la ei. Apoi le-a dat de i-au julit! Lockdown inchidere totala,foame,falimente lipsa turiștilor și implicit a banilor miliarde de $! P motiv dă covideală…Italia e cea mai vizitata țara de pe glob.Face cele mai multe miliarde de $ din turism.. ROMA e cel mai frumos oraș din lume!

  2. Italia e cam terminata economic, ca si Spania, numai ca media globalista uita se spuna acest lucru !! 🙂 Acolo deja se omoara in fiecare zi la scara industriala, se evita ajungerea la spital, se feresc aia ca de dracul in persoana !! 🙂 Tot asa cum uita sa le zica la spalatii aia pe creier de hipsteri ca traiesc de cam 1 an in plina diktatura medical-militara, ei cred ca e cool asa ceva !! 🙂 Lasa ca intervine comunistul ala globalist de la Vatican, si ii salveaza pe italieni de tot, de nu se vad !! 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger