AcasăȘTIRI EXTERNEIsraelul amenință Booking cu „un război diplomatic”. Ce a decis cabinetul primului...

Israelul amenință Booking cu „un război diplomatic”. Ce a decis cabinetul primului ministru

Israelul amenință Booking cu „un război diplomatic”. Ce a decis cabinetul primului ministru / Foto: printscreen

Israel a amenințat marți că va declanșa un „război diplomatic” împotriva Booking dacă firma olandeză de rezervări online de călătorii va adăuga un avertisment de securitate la anunțurile sale în Cisiordania ocupată de Israel.

Ministrul israelian al Turismului, Yoel Razvozov, a declarat că a îndemnat Booking să revină asupra a ceea ce el a numit o decizie „politică”.

„Nu sunt probleme” în Cisiordania

„Guvernul israelian va duce un război diplomatic împotriva unei astfel de decizii”, a declarat Razvozov pentru site-ul de știri Ynet.

Marți, în cadrul unei consultări cu premierul Yair Lapid, s-a decis deja să se creeze grupuri de lucru formate din diplomați israelieni care vor lucra pentru a combate această decizie, a adăugat el, informează Xinhua.

„Milioane de turiști vizitează Israelul, inclusiv această regiune. Și, în cele din urmă, nu există nicio problemă”, a spus el.

Booking.com, o companie cu sediul la Amsterdam, a declarat luni, în-un comunicat, că intenționează să afișeze „bannere și notificări pentru a informa clienții cu privire la problemele de securitate locale” în anunțurile sale din Cisiordania.

Măsura vine pe fondul escaladării violențelor dintre forțele israeliene și palestinienii din Cisiordania, inclusiv raidurile nocturne pentru arestarea suspecților, care deseori declanșează ciocniri între cele două părți.

Booking.com are peste 28 de milioane de înregistrări și este disponibil în 43 de limbi.

author avatar
Tudor Borcea
491 afisari

4 COMENTARII

  1. Pai daca esti suficient de tembel sa te duci in ttzari d-astea, e foarte posibil s-o iei pe cocoasa. Ce naiba sa cauti acolo?

  2. De obicei cand se supara pe vreun site evreii pun Mossadulsa viruseze site-ul…..si dupa aia spun ca „hackerii koreeni” sunt autorii….ca de obiceicand fac cevadau vina pe altii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger