Cauta

Ikea oferă spre închiriere un mini-apartament în Tokyo. Chiria, un chilipir! IMAGINI incredibile din interior- FOTO

apartament

Ikea oferă spre închiriere un mini-apartament în Tokyo. Chiria, un chilipir! IMAGINI incredibile din interior- FOTO

Retailerul suedez Ikea devine proprietar în Japonia cu un apartament minuscul pe care îl va închiria în Tokyo.

Apartamentul de doar 10 metri pătrați este situat în districtul Shinjuku și va costa doar 99 de yeni (0,86 de dolari) pe lună pentru închiriere, potrivit unui comunicat Ikea.

Este disponibilă o singură unitate și este complet mobilată cu mobilier și accesorii Ikea, transmite CNN. Compania acceptă cereri de la potențiali chiriași, care trebuie să aibă peste 20 de ani, până pe 3 decembrie.

Apartamentul va fi apoi închiriat până pe 15 ianuarie 2023, a spus Ikea. Chiriașul va trebui să plătească singur facturile la utilități.

Apartamentul are doar 10 mp

Zece metri pătrați nu înseamnă mult, dar Ikea spun că au muncit din greu pentru a profita la maximum de suprafața disponibilă.

„Una dintre chei este să folosiți bine spațiul vertical”, a spus compania pe site-ul său. „Prin surprinderea tridimensională a camerei, se deschid noi posibilități într-un spațiu limitat.”

Tokyo este unul dintre cele mai populate orașe din lume, deținând numeroase microapartamente. Acesta găzduiește puțin peste 14 milioane de oameni, potrivit CNN.

Ikea își promovează mini-apartamentul cu ajutorul unui rechin pe nume Blahaj, care apare într-o serie de videoclipuri promoționale publicate pe YouTube.

Personajul Blahaj înfățișează un agent imobiliar specializat în spații mici. În clipuri, Blahaj își expune viziunea pentru micul apartament cu ajutorul unui membru al echipei de design interior Ikea.

Ultimele stiri

  • Pensionarii vor întoarce banii cu lopata. Categoria care are dreptul la dublă recalculare. Vezi dacă eşti pe lista lor!
  • Coşul de cumpărături al lui Marcel Ciolacu s-a scumpit mult în doar câteva luni. Cu 100 lei nu te mai desurci!
  • Cu Lamborghini-ul către un nou mandat la şefia CJ Prahova? PSD, atac la Iulian Dumitrescu (FOTO)
  • Horoscop – sâmbătă, 11 mai 2024. Trebuie să gestionaţi mai bine situaţiile stresante!
  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • VIDEO. Un autobuz cu pasageri a căzut într-un râu, în Sankt Petersburg. Bilanțul victimelor/Imagini de la fața locului
  • Șeful ELCEN a ieșit cu cifre: „Datoria Termoenergetica la ELCEN este de un miliard de lei”
  • Rareș Bogdan, despre situația PNL: „Astăzi, niciun sondaj nu ne mai coboară sub 25%”
  • Mihai Albu, diagnosticat cu cancer. Designerul a fost operat/Primul mesaj al fostei soții, Iulia Albu: „Este o luptă grea în care…”
  • Incident grav! Doi polițiști, împuşcaţi într-o secție de poliție din Paris – VIDEO
  • Exit mobile version