AcasăȘTIRI EXTERNEGermania UMPLE depozitul de gaze lăsat gol de Gazprom. Vor compensa nemţii...

Germania UMPLE depozitul de gaze lăsat gol de Gazprom. Vor compensa nemţii 4 miliarde de metrii cubi de gaz?

UE începe războiul gazelor cu Rusia / Descinderi la sediile Gazprom din Berlin

Germania încearcă să se descurce în planul ei a scăpa de dependenţa de gazul rusesc. Nemţii au început să umple rezervoarele de gaze naturale de la Astora, Rehden, abandonate de Gazprom luna trecută, potrivit administratorului depozitului, cel mai mare din vestul Europei.

Gazprom a plecat deja din Germania. A abandonat, aşadar, cel mai mare depozit de gaze naturale din vestul Europei, de la Rehden, pe măsură ce relațiile diplomatice au continuat să se înrăutățească.

Volumuri mici, reintroduse

„Începând de azi, volumuri mici au început să fie introduse”, a spus Egbert Laege, managerul temporar al rezervoarelor abandonate de ruși. „Lucrăm intens să găsim soluții pentru a ne asigura că vom umple depozitul cu și mai mult gaz”, au zis nemţii.

Rezervoarele de la Rehden au capacitatea de a stoca 4 miliarde de metrii cubi de gaz, dar au fost aprovizionate cu un volum foarte mic iarna trecută. Laege a spus că era clar că e nevoie să fie umplut pentru următoarea iarnă.

Doar 0,6% din capacitatea totală a depozitului de la Rehden este ocupată în acest moment, mult sub media depozitelor de gaze din Germania de 36%.

author avatar
Andrei Ștefan
252 afisari

3 COMENTARII

  1. scoateti carnea din meniu si bagati fasole boabe si ridichi, grupa mare si dotati casele cu instalatii de lichefiere gaze de mici dimensiuni

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger