AcasăȘTIRI EXTERNEDonald Trump îl face K.O. pe Joe Biden. „Va fi groparul „măreţiei...

Donald Trump îl face K.O. pe Joe Biden. „Va fi groparul „măreţiei Americii”

Preşedintele american Donald Trump a fost desemnat oficial candidat al Partidului Republican la alegerile prezidenţiale din SUA care vor avea loc pe data de 3 noiembrie 2020.

Reprezentanţii republicani ai celor 50 de state şi-au anunţat sprijinul pentru preşedinte. Joi, într-o ceremonie care a avut loc în grădina Casei Albe, președintele Statelor Unite, Donald Trump a acceptat nominalizarea drept candidat al Partidului Republican pentru un nou mandat la Casa Albă.

Joe Biden, va fi groparul „măreţiei Americii”

„Compatrioţii mei, în această seară, cu inima plină de recunoştinţă şi un optimism fără limită, accept această nominalizare pentru preşedinţia Statelor Unite”, a declarat Donald Trump, în prezenţa a mii de invitaţi, care au ignorat distanţarea socială.

Discursul în care Trump a anunțat că este de acord cu nominalizarea a fost imediat după un discurs al fiicei şi consilierei sale, Ivanka Trump.

De asemenea, Donald Trump a afirmat că rivalul său democrat la prezidenţiale, Joe Biden, va fi groparul „măreţiei Americii”.

Desigur nu a scăpat ocazia să amintească republicanilor că ar trebui să fie în alertă pentru a contracara planul democraților de a utiliza în exces votul prin poștă – o măsură despre care democrații spun că este necesară pentru a proteja oamenii de aglomerațiile în secțiile de vot împotriva COVID-19.

„Încearcă să fure alegerile”

Donald Trump le-a mai spus miilor de participanți la evenimentul de joi, că democrații „Încearcă să fure alegerile”.

Opozanții spun că rezistența lui Trump la votul prin poștă reprezintă o modalitate de a reduce prezența la vot, creându-și în același timp o scuză pentru eventuala sa înfrângere.

Anterior, Mike Pence a fost la rândul său redesemnat de Partidul Republican drept candidat la funcţia de vicepreşedinte al SUA.
„America are nevoie de încă patru ani cu Donald Trump la Casa Albă”, a spus Mike Pence într-un scurt discurs.

Obiectivul principal al lui Donald Trump este, de asemenea, să-și apere poziția de șef al Casei Albe, într-un moment în care este acuzat că a gestionat prost pandemia de Covid-19.

Donald Trump a încheiat discursul său afirmând că alegerile de la 3 noiembrie se vor juca între „visul american” şi un „program socialist de distrugere a destinului preţios” al Statelor Unite, potrivit digi24.ro

author avatar
Eli Dan Davidescu
288 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger