AcasăȘTIRI EXTERNEMelania Trump, dezlănțuită în fața republicanilor. Prima Doamnă a Americii, atacuri în...

Melania Trump, dezlănțuită în fața republicanilor. Prima Doamnă a Americii, atacuri în rafală la adresa rivalilor politici ai soțului! – VIDEO

Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a avut un discurs incendiar, din renumita grădină de la Casa Albă, cu ocazia reuniunii republicane pentru desemnarea lui Donald Trump drept candidat la funcția de președinte.

După atacurile repetate ale mass-mediei americane împotriva președintelui Donald Trump, prima-doamnă a Statelor Unite a afirmat că soțul ei trebuie să primească laude pentru modul în care a gestionat „teribila pandemie”. „Avem nevoie de încă patru ani ca soţul meu să fie preşedintele nostru”, a adăugat Melania Trump.

„Nu este un om politic tradiţional. Donald Trump nu doar vorbeşte, el obţine rezultate”, a completat  Prima Doamnă a Statelor Unite.

Melania Trump își susține soțul în campania electorală

De asemenea, Melania Trump, în vârstă de 50 de ani, a făcut o scurtă analiză a situației din SUA, în contextul pandemiei de coronavirus, insistând asupra ravagiilor cauzate de aceasta.

„Din martie, vieţile noastre s-au schimbat radical (…). Ştiu că mulţi oameni sunt îngrijoraţi, vreau să ştiţi că nu sunteţi singuri”, a declarat ea din grădina Casei Albe.

Profitând de faptul că acum este o perioadă plină în campania electorală pentru funcția de președinte al SUA, unde șoțul ei candidează din nou, Melania Trump a mai spus că Donald”va face tot posibilul să aibă grijă de toţi cei afectaţi. În acest context ea a denunţat „atacurile” taberei democrate şi „bârfele difuzate” de mass-media.

Ce spune Donald Trump Jr.

La fel ca în prima seară, familia preşedintelui a ocupat un loc central, cu discursurile copiilor săi născuţi din căsătorii anterioare: Eric şi Tiffany Trump (36 şi respectiv 26 de ani).

Donald Trump Jr, fiul cel mare al președintelui SUA a afirmat, luni, că viitoarele alegeri prezidențiale sunt o alegere între „biserică, muncă şi şcoală” şi „revoltă, jafuri şi vandalism”.

De asemenea, el a lăudat reacţia tatălui său la virusul „venit din China”.

Miliardarul va accepta oficial şi pentru a doua oară nominalizarea partidului său joi, într-un discurs în grădina Casei Albe, potrivit spectrumlocalnews.com.

author avatar
Eli Dan Davidescu
217 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger