Cauta

„Dictatura Covid-19” începe represiunea împotriva „Convoiului libertății”. Afaceri distruse, șoferi lăsați pe drumuri

„Dictatura Covid-19” începe represiunea împotriva „Convoiului libertății”. Afaceri distruse, șoferi lăsați pe drumuri / Foto: printscreen

Ministerul Transporturilor din Ontario, Canada, a închis efectiv 39 de întreprinderi de transport rutier de mărfuri în urma represiunii protestatarilor care au organizat așa numitul „Convoi al libertății”, o mișcare a șoferilor canadieni împotriva obligațiilor de vaccinare anti-Covid-19.

Ministerul a confirmat că 12 ordine de suspendare și confiscare au fost emise pentru operatorii de camioane grele din Ontario, implicați în proteste, suspendându-le autoritatea de operare pe întreg teritoriul Canadei și emițând un ordin de confiscare a tuturor plăcuțelor de înmatriculare înregistrate pe numele lor.

Șoferi lăsați fără pâine, afaceri distruse

Protestatarii din afara provinciei s-au confruntat de asemenea cu propriile sancțiuni. 27 de ordine de sechestru au fost emise pentru operatorii de camioane mari din afara provinciei, interzicându-le să opereze orice vehicul comercial în Ontario.

Numele întreprinderilor sancționate, precum și numărul de camioane vizate, nu au fost dezvăluite. „Într-un efort de a proteja viitoarele anchete ale poliției privind ocuparea ilegală din Ottawa, ministerul nu va face publice numele întreprinderilor afectate în acest moment”, a declarat un purtător de cuvânt al ministerului, informează WDN.

De asemenea, au fost suspendate plăcuțele pentru 24 de vehicule de pasageri din Ontario și 34 de vehicule de pasageri din afara provinciei. Poliția din Ottawa spune că 115 vehicule au fost confiscate în timpul protestelor.

Freedom Convoy a fost un protest al camionagiilor canadieni împotriva cerințelor privind obligația de vaccinare a tuturor șoferilor care intră în SUA sau revin în Canada. Măsura, decretată de guvernul canadian la 15 ianuarie, a generat proteste rutiere importante în toate provinciile din Canada, inclusiv în capitala Ottawa, în fața parlamentului.

Ca măsură de securitate, premierul Justin Trudeau a fost mutat într-o locație secretă. Protestele au fost susținute de Elon Musk și de Donald Trump dar și de unii șoferi europeni.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • ROMÂNIA, împinsă să intre în RĂZBOI cu RUSIA!
  • ȘOC la Barcelona: Gallardo în locul lui Xavi!
  • Rapidiștii beau Guinness
  • Laboratoarele acreditate RENAR analizează siguranța combustibililor și a calității apei
  • Panică totală în sistemul energetic. Burduja o dă înainte cu regenerabilele
  • Farmaciile, scăpate de sub control. Numărul uriaș al acestora face imposibilă supravegherea
  • „Mogadiscio pe Mediterana”. Nimeni nu conduce Gaza
  • Garanții de împrumut pentru Ucraina. Occidentalii visează „profituri excepționale” din activele înghețate ale Rusiei
  • Consecințele isteriei climatice: protecționismul va bântui industria energiei regenerabile
  • Exit mobile version