Cauta

Cum a ajuns Putin un sociopat din sfera lui Hitler. Părinţii i-au insuflat setea de putere într-o copilărie marcată de greutăţi şi sărăcie

Cum a ajuns Putin un sociopat din sfera lui Hitler. Părinţii i-au insuflat setea de putere într-o copilărie marcată de greutăţi şi sărăcie

Liderul de la Kremlin a povestit, la un moment dat, că viaţa lui nu a fost deloc uşoară la început. El s-a născut în Leningrad (acum numit Sankt Petersburg), în 7 octombrie 1952, un oraş care încă simţea urmele lăsate de al Doilea Război Mondial.

Tatăl lui Vladimir Putin a fost unul dintre cei patru soldaţi care a reuşit să revină acasă, din trupa de 28 de oameni. A rămas cu sechele după război şi avea probleme cu un picior. În timpul războiului, unul dintre copiii cuplului a murit de difterie. Un al doilea copil a murit, mai târziu, din cauza unei alte boli.

Tatăl vitreg l-a bătut cu centura

Cel de-al doilea tată vitreg l-a bătut și el pe Volodia Putin cu o centură, pentru huliganism. Violența l-a făcut pe Vladimir Putin un sociopat, cauză a traumelor din copilărie, primite ca urmare a unor metode crude de creștere.

Dar anii grei petrecuţi în Leningrad l-au întărit pe Putin, care obişnuia să stea mult pe străzi, în compania altor copii din casele vecine. Acolo, pentru a nu fi bătut de alţii, a învăţat arte marţiale şi, mai apoi, judo.

Acum 50 de ani, străzile din Leningrad m-au învăţat o regulă dură: dacă o luptă e inevitabilă, tu trebuie să dai primul pumn”, a spus Putin, în 2015.

Vladimir Putin, definiţia sociopatului

Părinţii lui au fost mereu dornici ca fiul lor să reuşeaşcă în viaţă şi să ajungă departe, aşa că au încercat să-i ofere condiţii cât mai bune. În adolescenţă, i-au luat ceas de mână, iar mai apoi maşină, ceva ce ei nu avuseseră.

Autoarea Masha Green, care a scris o carte despre preşedintele rus, a declarat că părinţii lui Putin l-au tratat mereu ca pe un rege şi că l-au făcut să creadă că totul i ce cuvine, ceea ce se vede şi în acţiunile lui ca lider.

Sociopații sunt preocupați de succesul lor și nu sunt preocupați de mijloacele de a realiza ceea ce își doresc. Astăzi, în legătură cu numele lui Putin, sunt menționate o serie de crime politice (exploziile clădirilor din 1999 puse la cale de FSB, uciderea jurnalistei Anna Politkovskaya și a politicianuli Boris Nemțov, otrăvirea locotenent-colonelului FSB Aleksandr Litvinenko), precum și războaiele din Cecenia, Georgia, Siria și Ucraina.

Ultimele stiri

  • PNL a respins creșterea TVA, ținând inflația sub control
  • PSD arată beneficiile nete ale integrării României în UE
  • Partidul Social Democrat, rol crucial în aderarea la UE și NATO. Strategia în viitorul Parlament European
  • Politicienii români sunt foarte ușor de cumpărat de marțieni, venusieni și neptunieni
  • Premierul Ciolacu, în startul ședinței în care Guvernul crește salariul minim: „Angajații primesc în plus 284 de lei pe lună” – VIDEO
  • Imagini șocante în Rusia. Pasageri ai unui tramvai scăpat de sub control, aruncați în fața mașinilor, într-o curbă/Un om a murit, zeci de răniți – VIDEO
  • Noua Lege a Pensiilor 2024 îi favorizează pe românii care vor să se „retragă” anticipat. Modificare majoră
  • „Legea Anastasia”, INUTILĂ?! Un șofer aproape de comă alcoolică a omorât 3 tineri și a primit o condamnare care i-a scandalizat pe toți!
  • PNL, record de candidate în aceste alegeri. Nicolae Ciucă: În momentul de față avem peste 9000 de femei candidate pe listele Partidului Național Liberal
  • Cum te trădează telefonul. Pe ce butoane trebuie să apeşi ca să nu mai fii înregistrat, pe ascuns, de dispozitivul tău
  • Exit mobile version