AcasăȘTIRI EXTERNEPutin recunoaşte, practic, că Rusia se luptă cu SUA în "poligonul" Ucraina:...

Putin recunoaşte, practic, că Rusia se luptă cu SUA în „poligonul” Ucraina: „Ca un berbec contra noastră”

Liderul de la Kremlin a tras un nou semnal de alarmă: riscul de conflict în lume şi în regiune este ridicat şi că securitatea la obiective de infrastructură cheie trebuie sporită.

Lumea devine multipolară, dar unele ţări încearcă „să-şi păstreze hegemonia”, a mai spus Putin.

A asemuit Ucraina cu un berbec

Dictatorul de la Moscova a precizat că Ucraina și-a pierdut de fapt suveranitatea și este controlată direct de Statele Unite, fiind folosită pe post de berbec (armă) împotriva Rusiei.

Țara, de fapt, și-a pierdut suveranitatea și este controlată direct de Statele Unite, care o folosesc ca un berbec împotriva Rusiei, împotriva statului nostru unionist cu Republica Belarus și împotriva CSTO și CSI în ansamblu”, a declarat el miercuri, la o întâlnire cu șefii de delegații ai reuniunii Consiliului șefilor agențiilor de securitate și serviciilor speciale din țările CSI.

Revine teoria cu experimente militar-biologice

Adevărata atitudine a Statelor Unite față de „sateliții săi” este clară, susţine Putin.

„Aproape imediat, teritoriul ucrainean a fost transformat într-un teren de testare pentru experimente militar-biologice. Mușchiul militar al Ucrainei este umflat cu arme grele.

Dorința regimului de la Kiev de a obține arme nucleare rămâne neobservată. Autoritățile de la Kiev au declarat public această intenție, dar toată lumea tace. Există, de asemenea, planuri pentru a folosi așa-numita bombă murdară pentru provocări”, a zis Putin.

SUA, Europa şi NATO au calificat acuzaţia împotriva Ucrainei drept o invenţie a Rusiei.

author avatar
Andrei Ștefan
840 afisari

13 COMENTARII

  1. Adevarul va sta in gat CRIMINALOR, dar gatul vostru va sta in streang in foarte scurt timp.
    Dormiti linistiti pentru ca vi se asigura duba cu gratii pana la Tribunalul Militar.

    ,, …Surse de informații poloneze spun despre Ucraina: „… Armata lor originală a dispărut de mult. Acum rușii distrug ceea ce au primit de la Occident fără contraatacuri și fără pierderi.” ,Incercarea KM de a „mitui rușii pentru a organiza demonstrații anti-mobilizare a eșuat ”…Faptul că ucrainenii au trebuit să se bazeze pe un camion bombă pentru a deteriora doar un pod este dovada că nu mai au nicio capacitate militară convențională reală…Acesta este motivul pentru care televiziunea poloneză îl numește deschis pe Vladimir Putin președintele Ucrainei…’’ „Războiul din Ucraina s-a încheiat. UE și NATO nu vor supraviețui.
    Germania dorește să se alăture BRICS împreună cu atât de multe alte țări.
    Germania a încheiat deja un acord secundar cu Putin.
    ,,Când Germania va pleca piesele de domino vor cădea”, promit surse CIA.
    Sursele CIA notează că „Germania ar putea doborî târfa [șefa UE] Ursula von der Leyden”.
    De aceea, ea este cercetată pentru delapidare și conflict de interese de către autoritățile germane.
    Săptămâna trecută, în peste 500 de orașe oamenii au ieșit în stradă în Germania.
    Ca dovadă că Ucraina cade, aici îl puteți vedea pe ambasadorul francez în Ucraina spunând că părăsește Kievul pentru că Zelensky a fugit deja, așa că nu există niciun motiv să fie acolo.
    Protestele au loc în fiecare zi. Și în Franța, demonstrațiile în masă o avertizează pe Ursula von der Leyen:
    „’Ursula taci!’ Europenii nu vor să moară de foame și să înghețe pentru Zelensky. UE trebuie dizolvată.”’’

  2. CEEA CE AVEM AZI IN UCRAINA ESTE O RESETARE A ORDINII MONDIALE !,AMERICA SE ZBATE SA-SI MENTINA POZITIA DE PRIMADONA !,DAR A GRESIT ADVERSARUL !,ADEVARATUL ADVERSAR A AMERICII AZI E CHINA !.GAFA AMERICII DE ASI TESTA POTENTIALUL IN UCRAINA CONTRA RUSIEI A PUS IN GARDA IRANUL,ARABIA SAUDITA ,ARGENTINA ,VENEZUIELA SI TOTI CEI CARE AU AVUT DE SUFERIT DE PE URMA SAMSARILOR AMERICANI .
    CUIUL LUI PEPELEA E TURCIA ,FORTA Nr ! IN NATO DUPA AMERICA ,TURCIE CARE JOACA IN DOUA LUNTRE !,A MAI TRECUT SI ALTADATA IN BARCA RUSEASCA.
    NORII DE FURTUNA SE STRANG DEASUPRA AMERICII ,la cat se intinde Rusia pe 11 fuse orare are mai mari sanse sa scape decat America inconjurata de MULT PREA MULTE POLITE SCADENTE.

  3. Nu doar cu usa, ci si cu Europa. Doar cel de sus ne mai poate ajuta pe noi ca țara sa nu escaladeze conflictul pana pe 15 noembrie si sa fim carne de tun. Daca recâștigă republicanii senatul, ăștia nu vor război in Europa, fata de democrați care isi doresc cu ardoare.

  4. Va ijurati ca la usa cortului etniei. Ar fi mai constructiv daca am avea o explicatie de la domnul ziarist AS despre ce inseamna CSTO si CSI si ce inseamna politic aceste mitinguri. Altfel, Putin are dreptate. Americanii au atacat Rusia,destul de direct si pana cand amerlocii nu se retrag nu va fi pace sau bunastare economica in Europa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger