Cauta

BOMBĂ: noi DOCUMENTE CLASIFICATE găsite într-o altă locație folosită de Joe Biden!

(sursa foto: twitter.com/potus)

Noi informații apar de dincolo de Ocean, după descoperirea unor documente clasificate datând din perioada vicepreședinției lui Joe Biden, actualul lider de la Casa Albă.

Echipa juridică a preşedintelui Joe Biden a găsit un alt lot de documente clasificate în momentul în care a căutat într-o a doua locaţie, după ce iniţial găsise materiale confidenţiale într-un birou privat folosit de actualul preşedinte, au declarat surse pentru CNN.

Primele documente, găsite în noiembrie

Căutările pentru documente suplimentare s-au desfășurat după ce avocații lui Biden au găsit documente clasificate la începutul lunii noiembrie. Una dintre surse a declarat pentru CNN că acest lucru a dus la descoperirea unor documente suplimentare de interes pentru oficialii federali care analizează problema.

Citiți și: Materiale informative despre Ucraina, Iran, Marea Britanie: Biden spune că nu știe ce conțineau documentele confidențiale din biroul său

Descoperirea documentelor clasificate în fostul său birou, în noiembrie, a declanșat alarma în interiorul Casei Albe, unde doar un cerc restrâns de consilieri și avocați au fost la curent cu chestiunea, titrează aceeași sursă. Ca urmare a acestei situații, au început căutările și în alte locații în care ar fi fost stocate documente din perioada în care Biden a fost vicepreședinte.

Casa Albă a refuzat să comenteze pe această temă.

Subiectul a devenit public încă de zilele trecute, după ce documente clasificate datând din perioada vicepreședinției lui Joe Biden au fost găsite într-un centru din Washington unde actualul președinte a avut birouri. Documentele, descoperite în noiembrie, au fost predate Arhivelor Naționale.

Documente „clasificate” datând din perioada în care Biden a fost vicepreședinte al Statelor Unite, în timpul mandatului prezidențial al lui Barack Obama, au fost găsite în noiembrie anul trecut de avocații personali ai președintelui american în birourile unui think tank din Washington, a anunțat un avocat al Casei Albe.

Citiți mai multe AICI.

Ultimele stiri

  • Un militant ecologist din Germania se află de 2 luni în greva foamei
  • Mai multe cutremure de gradul 4, produse în România
  • Iohannis se întâlnește astă seară cu Joe Biden
  • Florin Piersic, transferat de la Cluj în Capitală
  • Europa, all-in pe război! România, piață de desfacere pentru vechiturile Vestului
  • Febra materiilor prime critice. UE obligă statele să răscolească pământurile
  • S-a schimbat Covidul. Autoritățile europene cer un nou vaccin
  • Cele mai recente informații despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic, internat la Cluj
  • Anul dezastrului în energie. Dispar și sute de MW din hidro
  • Paria sau pionier? Turcia, mișcare îndrăzneață împotriva războiului Israelului din Gaza
  • Exit mobile version