Cauta

Biserica ce a trimis un mesaj agresiv: „Păcătoșii care NU se vaccinează împotriva COVID-19 să se căiască pentru tot restul vieții”

Ilarion

Biserica ce a trimis un mesaj agresiv: „Păcătoșii care NU se vaccinează împotriva COVID-19 să se căiască pentru tot restul vieții"

Biserică Ortodoxă a Rusiei este, clar, de partea vaccinului. Preoţii încurajează vaccinarea poporului condus de Putin şi chiar a transmis un mesaj agresiv. Înalţii prelaţi i-au admonestat pe rezidenţii din această ţară care refuză să se vaccineze împotriva COVID-19, spunând că aceste persoane sunt “păcătoşi care trebuie să se căiască pentru tot restul vieţii lor”.

Biserica Ortodoxă a Rusiei i-a îndemnat pe credincioşii ruşi să se vaccineze împotriva noului coronavirus, după ce alte 24.353 de cazuri au fost confirmate luni, inclusiv 6.557 la Moscova, în urma cărora bilanţul oficial la nivelul întregii ţări a ajuns la 5.635.294 de cazuri confirmate de la începutul pandemiei.

Mitropolitul Ilarion, categoric împotriva „păcătoşilor”

Văd în fiecare zi astfel de situaţii, oameni care vizitează un preot pentru a mărturisi că au refuzat să se vaccineze – sau apropiaţi ai lor – şi au cauzat, fără să vrea, moartea unei alte persoane”, a mai spus mitropolitul Ilarion.

Păcatul apare atunci când te gândeşti doar la tine, nu şi la o altă persoană”, a mai adăugat înaltul ierarh.

Câţi morţi reali de Covid-19 are Rusia?

Grupul guvernamental de lucru pentru combaterea pandemiei din Rusia a anunţat că alte 654 de persoane au murit din cauze asociate noului coronavirus în ultimele 24 de ore, iar bilanţul total al deceselor raportate la nivel naţional a urcat la 138.579.

Agenţia federală pentru statistică din Rusia ţine un registru separat al deceselor şi afirmă că Rusia a înregistrat aproximativ 270.000 de decese asociate COVID-19 din aprilie 2020 până în aprilie 2021.

Ultimele stiri

  • Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri/ Băluță: Împreună am făcut primul pas – GALERIE FOTO
  • Șeful Casei Naționale de Pensii, anunț de ultimă oră pentru pensionari. Hotărârea, publicată în Monitorul Oficial
  • Nicușor Dan, complice prin pasivitate și dezinteres la dezastrul și jaful de la Arena Națională
  • Speranța gimnasticii românești între cei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Candidatul AUR la Primăria Capitalei: Procurorii ne-au anunţat că au început urmărirea penală în urma plângerii la DNA împotriva lui Nicuşor Dan
  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Planuri de călătorie date peste cap. Zeci de oameni au ratat zborul Cluj Napoca-Paris. Ce s-a întâmplat la aeroport
  • Exit mobile version