AcasăSPORTTânăr fotbalist de nota 10! Ce jucător de la Rapid a încheiat...

Tânăr fotbalist de nota 10! Ce jucător de la Rapid a încheiat BAC-ul cu medie maximă!

Tânăr fotbalist de nota 10! Ce jucător de la Rapid a încheiat BAC-ul cu medie maximă! (sursa foto: aradon.ro)

Pe lângă preocuparea pentru ”sportul rege”, un tânăr mijlocaș al echipei alb-vișinii a dovedit că nu a neglijat nici școala. Dovadă stă recentul rezultat pe care l-a obținut fotbalistul în vârstă de 18 ani la ”examenul maturității”.

Din direcția grupării giuleștene s-a dat de veste, cum altfel decât cu mândrie, că mijlocașul rapidist Ștefan Pănoiu a încheiat Bacalaureatul cu medie maximă – 10. Vestea dată suporterilor formației giuleștene a fost anunțată luni, 5 iulie, chiar în ziua în care s-au afișat primele rezultate ale Balacaureatului 2021.

Alți șapte colegi de-ai lui Pănoiu au luat BAC-ul, s-a mai anunțat în cadrul mesajului postat pe pagina de Facebook FC Rapid 1923. ”Băieții noștri ce au dat BAC-ul au demonstrat că la Rapid nu se pune accent numai pe fotbal, dar și pe școală și educație.
Stefan Pănoiu, Rareș Ilie, Cristi Ignat, Erik Finica, Alex Gheorghe, Alex Despa, Antonio Dumitrescu și Vlad Ghineț au luat toți examenul de Bacalaureat. 👏

Mijlocașul nostru Ștefan Pănoiu a reușit o performanță importantă, luând Bacalaureatul cu media 10! 🥇 Bravo, băieți!”, sună mesajul de felicitare postat pe pagina oficială a formației giuleștene, de pe rețeaua de socializare amintită.

Reacția sportivului: Recunosc că nu m-am așteptat să am chiar 10 pe linie

Tânărul mijlocaș, absolvent al liceului Nicolae Iorga, s-a declarat bucuros de rezultatul obținut la BAC, mărturisind că se va concentra pe fotbal. “Sunt foarte fericit, dar recunosc că nu m-am așteptat să am chiar 10 pe linie, deși m-am descurcat mereu bine la școală. Am dat la română, matematică și chimie anorganică. Dacă vrei cu adevărat să faci școală, poți și fiind fotbalist de performanță.

Nu zic că a fost ușor, dar am învățat printre picături, după antrenamente și meciuri. Acum mă bucur că am scăpat și mă pot dedica fotbalului, asta mă interesează acum. Și părinții mei sunt foarte fericiți și probabil o să fac și o facultate, dar acum mă gândesc doar la fotbal”, a mărturisit Ștefan Pănoiu, pentru ProSport.

112 candidați au obținut media 10

Încă de orele trecute, Ministerul Educației a anunțat, pe fondul publicării rezultatelor Bacalaureatului, sesiunea iunie-iulie 2021, înainte de contestații, că ”au promovat 86.120 de candidați, dintr-un total de 126.999 de candidați prezenți (110.358 de candidați prezenți provin din promoția curentă, respectiv 16.641 de candidați prezenți din promoțiile anterioare)”.

Și că 112 candidați au obținut media 10.

Elevii nemulțumiți de notele obținute la Bacalaureat 2021 au posibilitatea de a depune contestații, luni, 5 iulie, în intervalul orar 12:00 – 18:00, inclusiv prin mijloace electronice, au mai comunicat oficialii Ministerului – DETALII AICI.

457 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger