Cauta

Viktor Orban, aclamat ca un șef de stat! Premierul Ungariei a făcut baie de mulțime, la Sf. Gheorghe – VIDEO

Viktor Orban, cu fularul lui Sepsi la gât! Premierul Ungariei, în tribune la meciul de la Sf. Gheorghe! A făcut baie de mulțime - VIDEO (sursa foto: captură youtube)

Șeful Guvernului de la Budapesta s-a numărat printre spectatorii care au asistat, la Sfântu Gheorghe, la meciul dintre Sepsi OSK și Olimpija Ljubljana, din preliminariile Conference League. Viktor Orban a urmărit partida din tribunele stadionului. Dincolo de asta, a făcut poze și a stat de vorbă cu fanii lui Sepsi. Și a fost zărit cu fularul lui Sepsi la gât.

La stadion, Orban a făcut o veritabilă baie de mulțime. S-a oprit să stea de vorbă cu oamenii, dar și pentru a face poze. Imaginile au ajuns deja pe Internet. Dintr-o înregistrare video se poate vedea că la momentul la care premierul Ungariei a părăsit stadionul s-au auzit aplauze din rândul zecilor de oameni aflați în zonă.

Aclamat pe stadion

De altfel, și în timpul meciului au fost aplauze. Premierul Ungariei a fost aclamat de către cei aproximativ 7.500 de oameni prezenți pe stadion, potrivit digisport.ro. Viktor Orban a urmărit meciul alături de selecționerul Ungariei, Marco Rossi.

(sursa foto: captură youtube)

Și a fost întâmpinat la intrarea în stadion de către de Laszlo Diosegi, patronul formației din Sfântu Gheorghe.

Sepsi a câștigat cu 3-1 înfruntarea cu Olimpija Ljubljana, în manșa tur din runda a doua preliminară a Conference League. Partida nu a fost difuzată în direct la TV, în România, dar a putut fi urmărită pe Internet, pe canalul de Youtube al celor de la Sepsi OSK.

Viktor Orban se află în vizită la Băile Tușnad, acolo unde în aceste zile este organizată Universitatea de Vară Balvanyos, organizată de Fundația Pro Minoritate și de Consiliul Tineretului Maghiar din Transilvania, potrivit gsp.ro.


YouTube video player

YouTube video player

Ultimele stiri

  • Oamenii Politici Cibernetici sunt niște panarame de oameni politici cibernetici
  • Kremlin-Beijing: o prietenie care ar putea zgudui lumea
  • Biden și Trump se întrec să facă pe zmeii cu cea de-a doua economie globală
  • VIDEO. Blinken a cântat la chitară într-un bar din Kiev/Momentul a iscat păreri împărțite, dată fiind situația de pe front
  • Europa, strivită între China și America. Până când?
  • Biologia, aruncată peste bord. Showbizul și șmecheria “non-binarilor”
  • George Simion useristu’
  • Gafă a premierului Ciolacu, la un eveniment la Constanța. Și-a început discursul cu „onorată instanță” – VIDEO
  • BNR și ASF, parteneriat pentru sprijinirea antreprenorilor români: „Suntem obligați să conștientizăm provocările mediului de afaceri românesc”
  • S-a aflat suma! Ce despăgubiri cer familiile victimelor accidentului produs de Vlad Pascu la 2 Mai
  • Exit mobile version