AcasăPoliticaGafă a premierului Ciolacu, la un eveniment la Constanța. Și-a început discursul...

Gafă a premierului Ciolacu, la un eveniment la Constanța. Și-a început discursul cu „onorată instanță” – VIDEO

sursa foto: captură video

Aflat, miercuri, la Constanța, unde a participat la deschiderea evenimentului „DP WORLD-20 de ani de eficiență și inovație în România”, premierul Marcel Ciolacu s-a adresat asistenței cu „onorată instanță”. A realizat rapid eroarea și a corectat exprimarea.

„Mă numesc Marcel”, şi-a început premierul Marcel Ciolacu discursul de la Constanţa.
Api s-a adresat oaspeților la eveniment, doar că în loc să spună „onorată asistenţă”, a rostit în primă fază „onorată instanţă”.

„Excelenţa voastră Sultan Ahmed Bin Sulayem, stimate domnule ministru, Excelenţa voastră domnule ambasador Sultan Mohamed Majed Al Ali, doamnelor şi domnilor, onorată instanţă” – a spus, miercuri, premierul.

Ciolacu a realizat rapid gafa şi a revenit: „…asistenţă, scuzaţi-mă”. Apoi, șeful Guvernului s-a amuzat de situaţie. „E, cred, din ciclul gafelor care se mai fac”, a spus prim-ministrul, râzând.

Ciolacu: Aceste noi terminale vor genera un plus anual de un milion de tone de marfă

„Mă bucur să mă aflu astăzi, alături de dumneavoastră, pentru a inaugura una dintre cele mai importante investiții din portul Constanța. Aceste noi terminale vor genera un plus anual de un milion de tone de marfă. Asta înseamnă miliarde în plus care vor alimenta conturile companiilor ce operează aici, venituri care vor stimula creșterea economică a României.

Acest eveniment marchează și cei 20 de ani de prezență a companiei emirateze DP World în România. Este un moment special de bilanț, dar și o ocazie de a privi spre viitor. Sunt convins că noile proiecte vor aduce beneficii de substanță economiilor noastre și vor facilita inter-conectivitatea la nivel european și internațional”, a mai declarat Marcel Ciolacu, miercuri, 15 mai, în discursul susținut la Constanța.

author avatar
Andrei Coman
324 afisari

3 COMENTARII

  1. Stie el ce stie. Lasa Marcele ca dupa ce dai sistemul patriot vei folosi si adrersarea asta.

  2. Poate ca a anticipat corect ce soarta vor avea el si Ciuca acusi, acusi. Cineva trebuie sa-i intrebe si poate ca ii va intreba pe el si pe Ciuca: unde sunt miliardele de euro imprumutate de Romania. Cineva trebuie sa verifice daca aceste sume imense au fost legal cheltuite, in interesul tarii. Ultimele guvernari au fost catastrofale. Aceste sume imense, fara egal in istoria Romaniei, constituie si vor constitui in viitorii zeci de ani o sarcina greu de suportat de poporului roman . Dupa Catu, Ciolacu si Ciuca au dus Romania in pragul dezastrului. Ei au inglodat Romania si au cheltuit fara niciun rezultat economic si social peste peste 100 de miliarde de euro. Cu aceste miliarde Romania trebuia sa fie tara cu cea mai mare crestere economica din Europa, cu un nivel de trai ridicat.
    In Romania este insa mai rau ca inainte si toate institutiile UE si.. preconizeaza un viitor si mai sumbru, dezastrul tarii. Urmeaza inghetarea salariilor si pensiilor, marirea taxelor si impozitelor..
    Da domnule Ciolacu si Ciuca, poate ca este timpul sa va imbogatiti vocabularul cu „onorata instanta”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger